Marielundskoven

tirsdag den 27. september 2011


Jeg stod op idag, fuld af idéer til glasværkstedet. Men jeg blev ringet op, at der var lukket ned idag pga. sygdom. ØV osse.....

Så jeg måtte af med mit krudt på anden vis. Så da tågen han tyk og tung i morges, grublede jeg over hvor jeg kunne tage hen og få nogen gode fotos. Men synes ikke rigtigt jeg kunne finde noget der bare duede, inde i mit hovede. Så enden af det blev, at jeg landede på sofaen med nogen intetsigende tv-serier ;)

Senere, da solen stod højt, kom jeg dog på andre tanker. Hvis jeg nu hentede Nanna efter skole, var jeg jo tilfældigvis alligevel i Kolding.... og så ku jeg jo lige gå en lille tur i Marielundskovene :) Som tænkt, så gjort!


Lidt sjovt at gå i en ny skov. Motiverne kom ikke så let til mig... og da jeg fulgtes med Nanna, brugte jeg ikke helt samme tid på at stå og dvæle ved omgivelserne, som jeg plejer :)


Især flotte svampe og blade :) Selve skoven er endnu ikke så efterårssmuk, som jeg håbede. Men så er der jo bare grund til at tage derud snart igen.


MEN også hjemme i haven, er der ind i mellem lidt smukt at se på :) Jeg tror der var rim på hækken og plankeværket kl 6 i morges. Det var i hvert fald hvidt, og forsvandt hvis man satte en finger på det ;)

Så da jeg kom ud lidt senere, da solen kom op, dannede det smukke dug dråber i alle de små spindelvæv.


2 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvilken blænde bruger til disse dråber ?
Jeg prøvede med et spindelvæv, men det blev ikke rigtig godt.

Tina sagde ...

Hej Pia :)
JEg bruger blænde5.6 og lukkertid 1/100... iso 200 :) Håber det hjælper lidt. Det er ikke let at fokusere skarpt på disse små dråber :)

Send en kommentar