kreative piger

torsdag den 25. november 2010


I morges da jeg stod op, tænkte jeg bare: "Soveee mereeee - melde afbud til ALT!"

Jeg var voldsomt træt og fyldt op af længere tids knald på. Men så tikkede en besked ind, om jeg kom i Torsdags Caféen på biblioteket idag, da vores tidligere med-bibliotekar, så ville komme på besøg.
DET kunne jeg ikke sige nej til, da vi herude har verdens bedste bibliotekar, og x bibliotekar :)

Jamen så kunne jeg heller ikke sige ja til nørkleklub med de andre piger jeg også normalt mødes med, torsdag lige over middag.

Og længe gik det ikke før Bettina også spurgte om jeg ville med i kreativ cafe hos Dorthe (kig også ind på hendes blog, som hun linker til på butikkens hjemmeside), min yndlings garn/stofpusher. JOW DET ville jeg dælme gerne... så ud og booke en bil. Tak Bettina fordi du mindede mig om det!

Og som i kan se på foto øverst, er det jo reeeen hygge at sidde der mellem garn, stof, knapper, strikkekits fra Seyfarth og alskens godter. Og endnu bedre idag, fordi vi fik en juhulegave allesammen :) Tak Dorthe.

Så var det jo også liiiige at jeg kom til at købe tre nøgler gramselækkert garn til nogen armvarmere. Dem kan man ikke få nok af, i alle regnbuens farver og mere til. :)

Min dag, har idag været fyldt med, strik, juleklip og pull tabs punge.... hvad mere kan jeg ønske med sådan en lækker krea-dag? Så gør det knap så meget at jeg helt 100% sikkert vil dunke mig selv i nødden imorgen når kroppen forbander mig langt væk. ;)

Den kære Dorthe


5 kommentarer:

Bettina sagde ...

ORV MANNER du er hurtig. *fnis* Og så nåede du endda lige at ta' lidt fotos...Det var ski' hyggeligt, og jeg er helt klart klar igen en anden gang...om torsdagen. :o)

Bettina sagde ...

Forresten: http://da.wikipedia.org/wiki/Antropologi

Dorthe sagde ...

ih altså, jeg er ikke helt vild med at blive fotograferet;-(
Men hvor var det bare hyggeligt at i kom - håber virkelig i kommer en anden gang..
Kram

Tina sagde ...

Bettina: Jeg er SÅ meget klar en anden gang :) Mega hyggeligt!!!
Tak for linket!

Dorthe: Årh du ser godt ud og smilende glad ;) Men hvis du hader det nok, fjerner jeg det!
Håber så meget at kommer igen næste gang :)

Dorthe sagde ...

Så pyt da - thi hi

Send en kommentar