Glas og vinterhi

lørdag den 20. november 2010

Sismofytter

Vinteren er godt på vej ind over os. Kulden sniger sig indendøre, især i mit kolde hjem. Mørket er tungt og ikke sådan at overse. Behøver jeg fortælle at jeg er på vej i vinterhi ? :)

Jeg kan mærke det tydeligt. Energien er i bund og lysten til kreativiteter skal skubbes lidt bagpå, for at holde sig igang. Det er ikke noget som skræmmer mig, for jeg er vant til at gå ned i gear om vinteren. Men derfor synes jeg nu alligevel at det er pænt træls. For det er jo det kreative, der normalt hiver mit humør op.

Men jeg får da lavet lidt. Jeg går stadig til glas og det er simpelthen ugens store glædelse ;) Jeg har fået lavet en del glas alligevel. Især disse "Sismofytter" på billedet, har bragt meget smil og sjove kommentarer. Disse to står i mit køkken og får mig til at smile når jeg går forbi. Hvem kan stå for disse små ansigter?

Dog bliver det ikke til ret meget, ud over disse glasting. Jeg har et stort fad på bedding. Skåret i lange strimler, stablet på højkant, som så brændes sammen til et tuuungt fad.

Ud over glasset får jeg ikke lavet synderligt meget. Lidt strikkeri her og lidt hæklen der. Men ikke noget i ikke har set før :) Der skal laves nogen punge og jeg strikker lidt på mobilhuse fra Kastaniestrik.

Jeg kan godt mærke at jeg om vinteren er meget mere social-krea. Kender i det? Eller er jeg den eneste der om vinteren nærmest kun knokler når jeg er i selskab med andre krea-piger? :)

Idag står den på afslapning.... hele vejen igennem. Jeg føler at jeg har skullet noget HVER dag i lang tid. Ikke noget der har været krævende hver for sig... men nok til at kroppen liiiige minder mig om at NU er det dælme nok ;)

(foto øverst er stadig mobillos foto, men dog i bedre kvalitet end normalt. Jeg har nemlig fået en "ny" telefon. Den gamle gik ud spontant midt i sms'er og genstartede. Og denne "nye" er altså lidt bedre til fotodelen, så det kan bedre gå, til bloggerfotos. :) )

6 kommentarer:

Trine F sagde ...

Mon ikke jeg kender det, hellere krybe sammen med et tæppe, en kande te og en god bog. End at prøve at overskue alle de projekter man gerne ville i gang med ;-)
Tror det måske er en rest hulekvinde, der er til stede.

Men elsker at bage om vinteren, altså lave og indkøbe forråd så vi kan overleve. Jo jo hulekvinden vinder på denne tid af året.

Tina sagde ...

Jaaah det er meget mere fristende :) Med tæppe og bøger eller film.
Jeg elsker mere at planlægge... TUSIND ting ;) Bage, mad, strik, sy, aaaalt ;)

garn og glas sagde ...

Hej Tina

Dine Sismofytter er bare skønne!!

Hvilket bor (størrelse/tykkelse) bruger du til at lave hullerne i stenene?

Jeg synes ikke pindene ser ret tykke ud men min mand er af den overbevisning, man ikke kan få mur-bor mindre end 5 mm.

KH. Conny

Tina sagde ...

Hej Conny :)

Taaark :) Jeg tror manden har ret ;) Jeg borer nemlig 5 mm huller. Så der må fyldes ud med små tandstikkere og nogen godt lim. Det er sådan jeg gør det.... ved ikke om der er en mere rigtig måde :)

garn og glas sagde ...

Tak :-)
Så må jeg jo nok bide i det sure æble og give ham ret.

Tina sagde ...

Det bliver du nok nødt til ja ;)

Send en kommentar