Rejsen gennem urskoven!

lørdag den 30. maj 2009

Dette er så et portræt af vores have!!!! Smukt ikke? Langhåret og "kind of grunge"!! :)

Nu gider jeg ikke pakke det ind, af frygt for sarte sjæle og folk der evt. skulle læse med, som føler sig trufne. Sååå here it goes:

Det er PIZZE træls, at den have ender med at være mit lod. Det står nemlig i lejekontrakten at udenomsarealer er beboernes ansvar. Og går der længe nok og det hele gror til, ender vi med en regning fra en havemand.

Nå, men når nu det sure skulle gøres, ku vi jo lige så godt gå igang. For nu fik jeg nemlig knopper nok af at se på det, som du kan se, næsten hoftehøje græs. Hækken er lige så slem,,,,men den har jeg ganske enkelt hverken højde eller fysik til at ordne. Men for at kunne klippe græs, var det altså lige nødvendigt at klippe hul i hækken igen, der hvor der engang var en indgang ind i haven ;)

Nu ligger landet sådan, at jeg kun selv har en lille bitte smal elplæneklipper. Og jeg SIGER jer, den kom på prøve idag :) Hvis man sådan trykkede håndtaget ned, så plæneklipperen stejlede, kunne den liiiiige med nød og næppe hakke sig igennem 1 meters penge, inden den fik forstoppelse og skulle vendes om på "taget" og tømmes for græs! :)

Så Nanna OG jeg har begge fået motion idag, så det basker!! For hver tur frem, skulle løvriven i brug, så der var klar bane til at køre retur igen ;)

Men nu er det gjort og jeg kan sidde på terrassen med god samvittighed, og dertilhørende vabler i hænderne og en nagende irritation over altid at give mig tilsidst.

Har jeg ikke kvalificeret mig til at fylde nogen krukker med noget kønt at kigge på nu???? :)

4 kommentarer:

Britta sagde ...

Jeg vil mene at du er overkvalificeret til nogle krukker!

Det har fandme været et kæmpearbejde I der har været igennem. Og nu det er gjort kommer dem fra de øvre etager vel ned og breder sig...

Lene sagde ...

Var det ikke en idé at få udlejer til at hyre en havemand mod at I får lagt 100 kr. på den månedlige husleje - jeg går ud fra, at I er mere end to lejere. Og hvis I skal holde haven, må udlejer da stille udstyr til rådighed. Det er jo hans have.
Godt gået i øvrigt ;-)

dk.lin sagde ...

Din plaeneklipper fortjener en medalje ( det goer I ioevrigt ogsaa ), for hold op hvor har I knoklet. Den der med alle det altid er de samme der ender med at goere tingene kender jeg kun ALT for godt. Vi har samme problem. 8 lejligheder i blokken og den eneste der hjalp til er flyttet. Men brokke sig over det hoeje graes, det er de andre soerme gode til.
Fyld nogle skoenne krukker og smid en liggestol derud med bord til teakoppen og strikketoejet.

Tina sagde ...

Britta: Jaaah eggååås???!! :)
Ja det var hårdt og det kan også mærkes i kroppen idag :( Nej de bruger ikke rigtigt haven... og det er også deres argument for ikke at hjælpe.

Lene: Mnjooomen synes egentlig jeg har udgifter nok :) For hver 100 kr mere til udlejer, jo mindre 100kr har jeg til hobbysjov ;)
Det er ski da bare at nedsætte nogen faste regler der bare SKAL overholdes. :)
TAK!

Lin: Jaaah synes jeg også vi alle gør!! :)Det er vist altid sådan.... næsten.
For nogen år siden, var vi en opgang der stod sammen om alt! Så det kan godt lade sig gøre! :) Men tror lidt det har noget med alder at gøre. De andre er mere til fester og gang i den... og helt sikkert ikke til plæner og hække.

Send en kommentar