Puuuuust

fredag den 22. maj 2009

Jeg har prøvet noget idag, jeg aldrig har prøvet før!!!! Jeg er blevet stoppet i en razzia, inde i Kolding, tæt på Storcentret.

Jeg blev, sammen med en del andre jo, vinket pænt ind til siden, og skulle så vise kørekort og puste i alkometeret :) Hehe funny ting!!! I hvert fald når man har sit på det rene.

Havde det nu været min mor, ville hun have været ved at få et hysterisk anfald! Hun er så skiiiie bange for Politiet... helt uden grund. For vi er begge, nogen der ALTID kører med sele osv osv.
Men hun er helt svedt og har hjertebanken, hvis hun kommer til at køre bag en Politibil ;)

Jeg morede mig lidt - jeg fik jo noget at skrive om og Nanna og veninden synes da heller ikke det var helt kedeligt ;) Og tjaaa så synes jeg jo det er rart at se dem derude!!

5 kommentarer:

hanneb sagde ...

Jeg kan også få dårlig samvittighed bare ved at se dem...selv om man går helt uskyldig på fortovet:-))...men du har ret- det er dejligt de er der:-)

Tina sagde ...

Jeg har haft lidt af det der engang :) Men ikke mere. Hvis jeg ved jeg har sele på, ikke kører aaalt for stærkt og ellers har en bil der er iorden. Så burde der ikke være ngoet at være nervøs for jo ;) Men der er da nogen gange hvor forstand og krop arbejder helt uafhænging af hinanden :D

kludemutter sagde ...

ja, de kan få en til at blive nervøs uden grund.
Jeg syntes de er blev lidt mere synlige derude,dejligt.
Yt.

Bettina sagde ...

Hm, man skulle tro, vi har kørt der samtidigt, så, for vi mødte dem, mens de var ved at gøre klar ti tjek i rundkørslen ud til motorvejen mod Esbjerg.
Mon ikke man altid får et snert af "mental tjekliste" over alt, hvad der KAN være galt, når man møder dem - heldigvis er vi blevet så meget forældre, at vi føler os overbeviste om, at alt er i skønneste orden, så vi stedet over for ungerne kan afspejle en tryghed og glæde ved, at politiet tjekker folk. ;o)

Tina sagde ...

Yt: Ja sådan har mor det også :) De ville helt sikkert kunne tjene kassen, hvis de kom lidt mere her til byen!!!

Bettina: Aj ja det må vi da ha gjort!! tænk de fandt vist 3 fra min by som kørte spirituskørsel... grim tanke. Men omvendt... dem ku de snuppe en DEL af ved at holde og vente på at de går ud fra de to bodegaer her er...

Send en kommentar