Hyggeligt

lørdag den 16. maj 2009

Her til aften, tog Nanna og jeg ind og se Engle og Dæmoner! Ganske god film hvis du spørger mig :) Dog savner jeg lidt mere riv i følelserne når man finder de brændemærkede kardinaler. Fordi min egen fatasi leverede ret meget mere, da jeg læste bogen. Og flere andre småting savnes også... Men i det store hele er det ganske godt kogt ned :)

Og så var det jo sååå skønt, at se ikke mindre end TO danske skuespillere i så stor en film! Både Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas, gjorde det fremragende!!!!! Nikolaj kunne lige så vel have været en engelsktalende skuespiller, så godt lyder han når han perfomer ;) Hvorimod Thure har en lækker dansk accent ;)

Så jeg kan helt sikkert kun sige: Se den!! :)

På vejen hjem plydrede jeg i øvrigt et hegn for en fin buket syrener!! Jeg kan altså ikke få nok af dem :) Men helt ærligt.... så ved jeg snart ikke hvor jeg skal plukke dem. For jeg vil helst ikke i karambolage med en bondemand, fordi jeg er kommet til at tage af hans. Men der står jo ikke om et hegn er kommunalt eller om det har en anden privat adresse :) Så jeg håber ikke jeg tog af en privat mands syrener.... HVIS nu jeg gjorde, gir jeg en kop kaffe til gengæld!!

2 kommentarer:

Rikke sagde ...

Ja, syrener er flotte!
Men jeg kan da ikke forestille mig, at bondemanden skulle få ondt nogen steder over at du tager en buket af hans syrener. Han har vel for det meste hegnet af en praktisk årsag (læ for markerne). Men hvis det er den samme bondemand, du henter syrener hos hver gang, så kan du jo gå op og spørge ham - så får du også et nyt bekendtskab :)

Tina sagde ...

Rikke: jaaah vi elsker dem!! Og du har da ret... man kan sprøge der hvor man tydeligt kan SE hvor hegnet hører til. Indtil nu henter vi forskellige steder :)

Send en kommentar