Gul rapsodi !

mandag den 11. maj 2009

Solen har bare skinnet fra en flot blå himmel idag :) UHA det har været så fedt at se på!
Så ingen tvivl om at jeg måtte ud og svinge med kameraet idag.

Jeg er jo helt skør med de kære rapsmarker.... så dem kørte jeg målrettet efter idag!

Det er da, i mine øjne i hvert fald, helt umuligt at stå for disse gule blomster!! Og duften er jeg også helt skør med. Så ingen tvivl om at jeg godt gad have bolig, midt i sådan en smuk gul mark!

Men desværre varer de jo så kort. Eller, jeg synes i det mindste det er for kort. For synet af de gule farveklatter, i bakkerne omkring Vejle fx...... det er da bare SÅ flot! Eller i bakker og dale omkring Himmelbjerget!!! Hvor jeg jo var oppe og se race igår.

Se bare... et hav af gult !!

Det var godt at komme ud og indsnuse alle de rapsmarker. For lige inden, havde jeg besøgt farmors grav. Uha uha det trak tårer! Jeg troede jeg kunne gå hen og kigge og konstatere om blomsterne så fine ud, og så køre ud og kigge rapsmarker, med minderne i tankerne.

Jojo, minderne var der.... men det var tilgengæld floden af tårer også. Puha, hvor kom det bag på mig, hvor meget det ligger lige dér under overfladen og skvulper rundt. Det kommer vist til at tage længere tid om at skabe rolige vande indeni igen, end jeg først havde regnet med.

6 kommentarer:

Tine sagde ...

Jeg tænker nogen gange på at de ting der blomstrer kort, f.eks. raps, tulipan træer, kirsebærtræer osv. dem nyder man ekstra meget fordi man ved det kun er en kort tid.
Og så kan man glæde sig i et helt år til næste gang :-)

Tina sagde ...

Du har helt ret Tine :):) Det giver een sådan en slags lykkefølelse.... det ville det nok ikke gre hvis det var hverdag :)

Britta sagde ...

Man bliver da helt glad i knoppen af de billeder! Især det sidste er jeg vild med.

Pia sagde ...

Ja smukke er de gule marker helt bestemt Tina.........meeeeen jeg har det så lige præcis modsat dig, jeg kan ikke fordrage lugten af raps. Jeg kan blive helt dårlig hvis jeg snuser for meget ind når vi kører forbi marken. Men godt der er nogle der nyder duften ;-)

Kh Pia

Tina sagde ...

Britta: Jaaaa ikke? :) Jeg elsker gult... når det er på marker ;);)

Pia: Jeg kender mange der synes at de lugter af kattetis. Men så vil jeg lige sige, at de nok ikke har lugtet sådan en gang hankattetis :D:D

Pia sagde ...

Uha nej, det er ikke kattetis jeg synes de lugter som - det er sådan en gang vammelsød honningagtig lugt :-)

Send en kommentar