Nyt Kamera

lørdag den 24. maj 2008

Jeg har købt nyt kamera!

Nanna har lææænge ønsket sig et kamera som det jeg havde, nemlig et Canon Eos 350D! Så det var et af ønskerne til konfirmationen. Men pengene rakte ikke til alle de store ønsker, så hun købte mit, med kort, batterier og diverse tilbehør.

Det gav mig så muligheden for at hoppe fra 350D til det nye 450D. Den mulighed havde jeg ikke haft, hvis ikke Nanna købte mit det gamle. Så vi er begge glade... en ren win win situation ;)

Billedet øverst er et af de første der blev taget med kameraet, igår aftes. Jeg er vild med dens evne til aftenbilleder. Ja i det hele taget de nye features der er i det.
Dog kan jeg ikke anbefeale Live View, som det også kan. Det er ifølge min ydmyge mening, ikke en disse værd. Men resten....det er guf.

Så stor var glæden da vi idag kiggede ud af vinduerne og så at der var biltræf hos naboen ;) Så ud og knipse igen...


I øvrigt skal manden ha' et kæmpe knus, for alt det her. For denne idé havde Nansen og jeg ikke selv fået. Altså med at købe indbyrdes osv...
Så uden ham havde vi nok stadig siddet og grublet over hvordan Nanna fik mest for sine penge ;)

3 kommentarer:

Britta sagde ...

Jeg vil oss ha' sådan et kamera!

Men det er selvfølgelig ikke sikkert at jeg kan tage sådan nogle flotte billeder som dig ;-) Bl.a fordi der aldrig er MG træf hos naboen... ;-)

Glæder mig til at se en masse billeder.

kludemutter sagde ...

Øj,øj hvor fedt.
2 glade piger for et "bytte"
ikke nogen dårlig ting.
Mon min Nanna vil bytte til næste år ??
Tilykke med det !!

Tina sagde ...

Britta: Jaah du vil og jeg håber du snart får muligheden!!! :)
Vel kan du da tage flotte billeder!! Du skal bare lokke nogen MG'ere til ;)

Yt: Nej bestemt ingen dårlig dag ;)
Mon ikke hun vil? Hvis hun har interessen? ;) Min Nanna knipser enormt mange billeder og var ved at vokse fra sit kamera der hverken var god til "tæt på" billeder eller indendørs... :)

Send en kommentar