Ferrari på en søndag

søndag den 25. maj 2008

Vi var idag inviteret til Ferrari-komsammen, et sted i Jylland. Med grillmad og Formel1 på storskærm ;) En rææættig hyggelig søndag, hvis du spørger mig.

Fremmødt var ialt 11 flotte Ferrarier, lige fra F430, 360, 328, 355.... osv :) Ferrarier nok til at smøre det brede smil i fjæset på de fleste :) Jeg blev helt solgt i en lækker sort 308'er! Jeg fandt ud af at den passede i benlængde til lille mig ;)

Samtidig var der et hjørne med modelbiler... både til kun at kigge på og andre til salg :)
I et andet hjørne udstillede vi tegninger og malerier, så nysgerrige kunne kigge med!

I garagen var der storskærm, så vi kunne følge med i Ferrari's kamp om førstepladsen. Desværre gik det som bekendt ikke så godt for nogen af Ferrarierne idag... øv!
Men for filan det var fedt at sidde og se F1 på den måde...

Vi var der fra kl 10 formiddag til lige knap 18.... jeg kunne godt have været blevet der ... længe... Men hjemad vi må....

Pludselig kunne jeg dog ikke vente med at komme hjem...fordi jeg sad med en æske på skødet, indeholdende en ting jeg har ønsket mig læææænge :)

Seee det søde lille vidunder der stikker næsen frem der......

Jeg har i lang tid ønsket mig CMC's lille model af en Ferrari 500 F2. En så utroligt gennemført lækker modelbil...der har 1,464 dele i sin lille krop. Man kan dreje på rattet, trække i håndbremsen, åbne diverse dæksler, se ledninger, wire og lignende i motorrummet.... puha...helt vildt :):) Se evt mere her!

Skøn er den.... og jeg var så heldig at bytte mig til den, mod mit maleri, som i ser på væggen på billede nr.2... det store røde med Ferrari emblemet.


Havde jeg en god dag??? .... i DEN grad ja ;)

8 kommentarer:

Tanterne, Charlotte sagde ...

Den ser ganske uimodståelig ud.
Fantastisk, sådan at kunne få indfriet længsler med noget hjemmegjort.

Lene Sophie sagde ...

De er fantastiske de ferrarier især efter i tirsdags at have prøvet en med 220km/t så kan man da godt blive lidt bidt af det..

Tina sagde ...

Charlotte: Tak :) Ja det er jo på vej til den rigtige ;) der var en mand der havde een tilsalg igår... 400.000 kr, så kunne vi have kørt i en Ferrari ;)

Lene Sophie: Ja de ER fantastiske! og det er nu noget der sparker til adrenalinet, at fare afsted med høj hastighed ;) Men jeg elsker dem også pga deres skønhed... specielt de ældre modeller! Mine absolutte favoritter ligger i aldersklasse med den modelbil jeg har fået igår ;)

Britta sagde ...

Nøøøj hvor er den modelbil lækker! Må jeg lege med den når jeg kommer? For så ses vi lige om lidt ;-)

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Naaaaaj Tina - ved du hvad - lige nøjagtig den model har jeg stående på mit skrivebord her i Søby - sammen med en Ferrari 1961 156 F1

anjoe sagde ...

Det er nogle gode handler, du har gjort på det seneste: modelbil og kamera ;-)

Deborah sagde ...

Ja, jeg ville dælme gerne have været med. Wow! Og hvor er din lille model også fin!

Tina sagde ...

Britta: NEJ du må ikke lege med den ;) Helt tydeligt på æsken står der "IKKE LEGETØJ" ;);) Men du må da godt komme alligevel!

Charlotte: Aaaii rigitgt? Også en CMC model?? :):):) UHA 156 F1 er osse LÆKKER! Jeg elsker den Sharknose næse! Jeg glæder mig til CMC også laver den som model...

Anjoe: Jaah jeg føler mig også heldig, det skal der ikke herske spor tvivl om :)

Deborah: Skal jeg lige sende en hilsen næste gang vi skal til træf? ;) Denne var dog privat. Men der kommer helt sikkert andre.

Send en kommentar