Jeg er her stadig ;)

fredag den 2. maj 2008

Jeg er møøøj tæt på at være HELT færdig til konfirmationen!! ;) Jeg mangler sådan set kun at printe bordplanen.... Ja altså og så opdækningen af bordene... men der er jo grænser for hvor tidligt jeg kan gøre det. Det føles rigtig godt at være færdig og have lidt tid til at GLÆDE sig!! Og være spændt på at se sin store pige på den store dag :) *suk*

Så idag fik vi lige tid til at tænke på andet også. Jeg skulle handle kattemad idag og kom i tanker om at vi havde talt om at Miss Mis, skulle have sig en kattesele. Fordi, der hvor vi fik hende fra, havde hun været vant til at komme i kattevoliere. Det kan vi ikke klare her, så det må blive en sele.
Vi har dog aldrig følt at hun manglede at komme ud. Hun sidde faktisk ikke ret meget i vinduerne og kigger ud. Men vi tænkte at NU skulle Miss'en mærke græs under poterne.

Man skulle tro hun havde brugt sådan een, hver dag, siden hun var lille. For den blev klikket på hende og straks var hun på vej mod døren ;)

Hun var i hver en krog af haven.... med mig i den anden ende. Og ih hvor man kunne se hun nød det, med halen i vejret og små veltilfredse sprækker af øjne :)
Vi mener selv, vi har verdens skønneste kat!! ;)
Jeg får ikke svaret ret meget på kommentarer, emails eller andet. Så føler du dig svigtet, så har du nok ret... Men jeg lover at komme stærkt tilbage inden ret længe ;)

4 kommentarer:

Britta sagde ...

Så skal du nok få motion, når den unge dame skal ud og sniffe til verden ;-)

God fornøjelse på søndag! Glæder mig til at se billeder af både Nanna og hendes mor!!

Knus Britta

Anette sagde ...

Hej Tina.
Det er da oss' en flot kat! Min er flad som en pandekage når hun kommer ud i selen. Men vi øver os...
Håber I får en god dag.
Hilsen Anette

ulla sagde ...

Jeg ønsker jer alle en god søndag. Glæder mig til at se billeder.

Rimkogeren sagde ...

Rart atdu var i god tid. Går ud fra at den store dag også var en mægtig god dag!!

Apropos kattemad, du inspirerede. Kig ind på min blog 6/5.

Send en kommentar