Helt i stå.....

tirsdag den 13. maj 2008

Jeg er gået helt og aldeles i stå!!

Jeg tøffer formålsløst rundt og laver ikke en dyt. Intet kreativt er sket i hjemmet længe. Og jeg bare bladrer i bøger og blade... har lyst og så alligevel ikke.

Hvad sker der lige??

Jeg er også hele tiden træt. Hvis jeg sidder mere end 20 minutter, så bliver øjnene tunge. Det ligner mig heller ikke....

Jeg har lyst til at hækle i Noro... det tynde af det. Men får ikke gjort noget ved at købe det...

Hvor er det dog jammerligt!!! Kom igang Poulsen!!

4 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Kender godt fornemmelsen Tina. Her hos mig resulterer det så bare i, at jeg går i gang med noget nyt, og får intet færdiggjort:0)
Tror det er varmen der gør det også, mon ikke? Jeg strikker ikke så meget om sommeren som om vinteren. Håber du får lysten tilbage:-)
Ha´ en god dag

Tineke sagde ...

Tror du ik' liiiige at så'n en omgang Konfirmation har snuppet noget af din ellers åh så store kreativitet og en hel del af din energi??

Stille og roligt, så kommer det lige pludselig igen...

Kh. Tineke

Bebiane sagde ...

Det er sikkert fordi, du skal tage dig et par Tina-dage, hvor du forkæler dig selv lidt mere. Du har jo også haft nok at se til de sidste par måneder.
Kram fra Bebiane

Tina sagde ...

Tak for jeres råd og tanker :) Det er nok ovenpå konfirmationen. Jeg ved det ikke helt for jeg har ikke noget at måle med.
Men jeg har ikke siddet stille siden, da jeg ikke har kunnet finde ro. Så jeg har travet formålsløst frem og tilbage hele tiden.
IDAG har jeg siddet stille!!! :)

Send en kommentar