Kradser det?

torsdag den 27. marts 2008

Shetlandsuld - kradser det slemt? Når man nu er lidt uldsart?

Hvor ville jeg dog ofte ønske at jeg bare kunne tåle ALT garn!!! Men jeg ligner en krebs om halsen og føler det som om jeg har lopper, efter få minutter med kradsende uld tæt mod huden.

Men det er så flot i sin struktur når det er strikket, det shetlandsuld!!!!

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

hm, ja jeg synes nu ikke det kradser, men når du nu er så sart sku jeg nok fraråde det, desværre.
kh.fra Island
Frida

grendesign sagde ...

Ja, hvis du er sart - så vil du sige at det kradser.
Personligt elsker jeg det - jeg kan godt mærke at det ikke er suuuuperblødt, men det generer ikke mig til bluser/trøjer. Ville nok ikke strikke et halstørklæde i shetlandsuld.
KH Britt

Julia Zahle sagde ...

JEG synes ikke det kradser - men en krade-sart vil nok syens det.

Jeg kan sagtens have det om halsen (har et par flittigt brugte halstørklæder og sjaler, strikket i shetlandsuld og Kauni, som minder lidt om shetlandsuld).

Hvis du ER sart (og det er du... *GG*) så må du nok undgå det i halstørklæder. Til en cardigan, hvor du har noget på indenunder, tror jeg nok du kan bære det - men gå ind i en butik, hvor du evt. kan prøve en Hanne Falkenberg-model og gå med den derinde i -10 minutter. Så kan du mærke hvordan det føles.

Joan sagde ...

Prøv med Supersoft istedet måske. Det er blødt lammeuld, men med samme farveegenskaber som shetlandsuld.
Se evt. http://micorbis-shop.dk

Tina sagde ...

Frida: du har nok ret... desværre.

Britt: Det var det svar jeg frygtede :)Det er netop et sjal jeg vil strikke sååå....

Julia: Jaah jeg ER jo sart ;)Og jeg ville strikke et sjal i det, fordi det giver sådan en flot struktur! De falkenberg modeller jeg har rørt ved, synes jeg kradser!

Joan: Super soft ser hamrende lækkert ud! Lidt fluffy agtigt, som Lucca! Men det jeg søger er netop den kantede og rå struktur som ses når man strikker i Shetlandsulden :):) Men gemmer dit link, for det ser godt ud! Også angora soft!

Joan sagde ...

Tak :-)
Lammeulden (supersoft) og shetlandsulden ((den gamle Tweed300 fra Pulsen Design) (som jeg kunne få før en/flere dansk(e) designer(e) satte sig på den, var på 450m/100g)) bliver indfarvet på nøjagtig samme måde. Dvs. farvekortet er ens for de 2 typer (naturligvis ikke med designerens(nes) egne farver).

Men alt det, er for mig fuldstændig ligegyldigt. Lammeulden er, syntes jeg, MEGET mere blød, luftig og lækker. Det er min helt personlige mening.

Send en kommentar