Ikke flere plasticposer

søndag den 2. marts 2008

Jeg har i laaaang tid, længere end jeg snart kan huske, været dum til at betale for dyre plasticposer, hver gang jeg handlede.

Ikke alene er det dumt, dyrt og træls at komme af med, det er også noget miljøgrisseri, som jeg har haft dårlig samvittighed over.

Men NU skal det være anderledes, for jeg har syet to tasker idag. Netto havde tilbud på viskestykker, så der røg nogen med i kurven.

Den ene er allerede blevet "prøve-kørt" idag, og er meldt "god nok"!! ;)

9 kommentarer:

Ulla sagde ...

Hvor er du kreativ, det er helt vildt. jeg er vild med dine tasker og små hjerter

Tina sagde ...

Tak skal du have Ulla, for dine rosende ord :)

Fríða sagde ...

flot blev den, og OMG jeg er helt enig mht de der grimme plasticposer.
kh.fra Island
Frida

Rimkogeren sagde ...

Jamen fy og føj da for en forkastelig holdning at lægge for dagen. Tænk hvis den amoralske holdning breder sig til de store kredse vil Dansk Supermarkeds overskud på en særdeles lukrativ overskudsforretning blive reduceret katastrofalt!
:-D

hanneb sagde ...

Hvor er den bare rigtig flot...jeg har også sådan en pose et sted, men fy og skam...jeg har en tendens til at glemme at tage det med:-(

Helle K. sagde ...

Godt tænkt! Men de er næsten for fine at bruge :)

Anonym sagde ...

Hvor er den flot :-) Jeg er også meget imod plastposer og har nogle stofposer jeg bruger til indkøb, men kun sådan nogle grimme reklame nogen.
Stine

Britta sagde ...

Endelig! Det har du godt nok snakket om lææænge ;-) Husk nu at tage den med når du går om i baghaven og handler :-D

Knus Britta

Tina sagde ...

Undskyld de lange svartider herinde de her dage :) Jeg har været helt rundtosset!!!
Søndag faldt svigerfar og slog ryggen... en tur på skadestuen viste, det var et slag! hver dag siden har han ringet og været ked, med ondt! Været urimelig og slet ikke sig selv. Det går ned af bakke :(
Nanna og jeg har arrangeret skoleskift fra sommerferien, under stoooore protester og urimelig behandling fra hendes fraflytnings skole. Det gør mig ked af det, da vi ellers har været utroligt glade for skolen! Det siger jo sig selv, eftersom jeg gik der i 10 år og kom tilbage med Nanna, som nu har gået på en dyr skole i 7 år!! Så gør det mig sørmer ked af det at de forsøger at få mig til at føle urimelig skyld over at flytte hende.
Alt i alt, har jeg bare haft for meget om ørerne de her dage og har slet ikke rigtigt siddet og fået læst emails, blogs eller strikket, syet, malet eller noget som helst andet. DET dur ikke!!!! :)

Tak for alle jeres sjove, inspirerende og hyggelige hilsner ;)

Send en kommentar