Syndflod

onsdag den 22. august 2007

Dette , ellers så smukke tordenvejr.....

Blev til denne infame oversvømmelse i kælderen.... for 8. gang i år!!! 15 cm vand i hele kælderen!! Vi kunne bare stå og kigge på at det væltede op fra tre forskellige steder i kælderen!! (Det skete for ½ time siden)


Øv øv og atter øv....


Godnat til jer derude!!

6 kommentarer:

Karen S sagde ...

Jeg sender tørre tanker til jer... tror dog desværre ikke, at det hjælper...

Faster´s corner sagde ...

Hej Tina...føler med Jer/og Palle, for han var også i gang med at skovle vand da jeg kom hjem fra jobbet. 8 gange i år, det er for vildt, vi har da heldigvis kun fået 2 gange og absolut ikke 15 cm af gangen. Uha et arbejde der venter jer!
Tanker til dig fra Krista.

Siffe sagde ...

Puha - det er surt! Jeg har måttet *nøjes* med 2 gange og det er rigeligt.
Sender tørre tanker til jer.
KH Siffe

Gitte B sagde ...

SURT! Føler med dig, Tina - det er rædselsfuldt med alt det vand indendørs. I har da også været vildt uheldige. Skal selv til min far i morgen - han er igen igen ramt af stor vandskade, også. Ret trøstesløst. Var dernede (Middelfart) sidste gang og gøre 'status' - alt i kælderen var tabt. Nu er det sket igen - så jeg ved godt, hvad jeg skal i weekenden...god arbejdslyst til dig også.
KH Gitte B

Dorte aka Tusindfryd sagde ...

HOLD DA OP!!! (undskyld jeg råber!) Det ser godt nok vildt ud. Her i Vendsyssel har vi heldigvis værte forskånet for uvejr - og det er jeg da godt nok glad for, når jeg ser jeres kælder.

Tina sagde ...

KarenS: Tak skal du have :)

Krista: tak og jeg håber også i får styr på jeres :( Det ER bare ikke sjovt med al den vand.

Siffe: som du selv skriver... to gange er bestemt rigeligt!! Det er ikke noget man ligefrem ønsker!

GitteB: Ja 8 gange er ikke særlig fedt. VI er trods alt nok mere heldig end din far... for vi bor til leje og hænger ikke på boligens skader. Men vi har mistet mange ting. For hver gang sætter vi tingene højere op... men næste gang kommer der bare mere vand.

Dorte: Det var vildt !! Det er første gang jeg står i kælderen MENS det sker... og tænk at vandet bare løfte en tung fortovsflise så let som ingenting!!!!

Send en kommentar