Netto og Kreativitet

tirsdag den 28. august 2007

Idag er en dag hvor jeg ikke rigtigt kan finde ro til noget som helst. I kender det sikkert! Man har 20 projekter man egentlig gerne vil igang med.... måske både kreative ting og de mere kedelige praktiske ting, såsom rengøring ;)

Her er det lige netop hvad det handler om idag... rengøring og kreativitet ;)

Jeg buuuuurde gøre rent... men orker ærlig talt ikke. Jeg ved det ender med nogen dage med ømme led og muskler.... så det får lov at ligge!! I hvert tilfælde indtil senere....

Men så var det lige at Netto kataloget dumpede ind af døren. Dagen efter at det trådte i kraft!!!!
Og hvad skuer mit øje? Små sjove ting til maleri fremstilling!!!! Mig i bilen og ud og shoppe lidt.

Jeg fik lidt overføringsark, nogen billige pastelkridt og en lamineringsmaskine!!! Jeg købte een for et par år siden... men den gik død inden den havde nået at lave 3 ark :(

Igår aftes fik jeg lavet lidt mere på hexagon tæppet! Det har stået tooootalt stille i nogen dage, da jeg har haft maaange nætter med smerter! Det udmatter virkelig, når man i ca. 14 dage ikke har sovet en nats normal søvn.

MEN nu er jeg oppe på 24 hexagoner ;)

Idag roder jeg lidt med den taske som jeg så hos Yt for nogen tid siden, og hvor hun var så sød at overraske mig med en gave! En gave med stof og guf ;) Guffet røg med det samme!!! Hallo det er MIG vi taler om :D Jeg fik også klippet stoffet....

Idag ville jeg så gøre det færdigt og opdager til min store rædsel, at jeg har klippet ud, uden at tage højde for sømrum !!!! Så den bliver liiiidt mindre end først beregnet ;)

Lad os se om jeg får ødelagt mere undervejs! Sy er ikke det jeg gør oftest.....

15 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Hovsa, den glæder jeg mig til at se.Hvor bliver dit tæppe fint. Skulle du ikke tænke på at få den galdesten UD.....

Deborah sagde ...

Vil du fortælle, hvordan du laver dine hexagoner? Jeg mistænker, at de kunne være bedre for mit system og passer egentlig også bedre i stilen herhjemme...

Helle sagde ...

Det er simpelten et flot tæppe. Jeg havde tænkt mig, at jeg kunne lave hver hexagon i en farve, men jeg kan godt se, at dine er flottere. Har du en fornemmelse af, hvor mange hexagoner du får af et nøgle garn?

Britta sagde ...

Nu går det da snart ikke mere, at du kalder dig nybegynder i hækling, for det du er i gang med nu, ser da ret "øvet" ud :-)
Kan der ikke snart gøres noget ved dine smerter. Det er da ikke til at holde ud, så meget som du er plaget af dem efterhånden.

Anonym sagde ...

Hej Tina
super flot tæppe du har gang i, det bliver nok en ny dille her på div. blogs ligesom bølgetæppet. Har du set hendes verden idag, der er en nederdel i bølgemønster ligesom dine tæpper.
mht til det ny tæppe, syr du lapperne sammen, eller hækler du dem sammen efterhånden og hvis - hvordan. mvhSus

Tina sagde ...

Yt : jooo jeg står i kø! siger lægen...

Deborah: Jeg har vist et hæklediagram længere nede på siden! :):) Jeg kan mærke at hækleriet PT er bedre for mine fingre og hænder og arme, end strikkeriet!

Helle: Jeg har ingen anelse desværre :) Jeg har slet ikke tænkt over det.. og jeg er ikke sikker på hvordan jeg kan regne det ud ;) Men kan sige at et nøgle rækker pænt langt trods alt...

Britta: jeg er bestemt nybegynder ;);) Jeg fatter ikke at hækle en bluse fx.

Sus: Tusind tak for rosen :)Jeg hækler dem sammen undervejs... altså når jeg hækler den sidste runde... så hækler jeg dem fast med en kædemaske imens den bliver lavet.
Ja jeg har købt Hendes Verden ;) jeg var lidt nysgerrig ;)

Annette sagde ...

Hvor er dit tæppe flot, Tina. Jeg er også lige startet på "hexagon-bølgen" og hækler efter dit mønster. Jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvordan du sætter lapperne sammen. Prøv forresten lige og se denne kinesiske (eller japanske..) side. ;-)

http://picasaweb.google.com/ellaborda/SeibidoMookCrochetMotifItem/photo#5100645738666586962

Det er da vist dit tæppe!

Tusindfryd sagde ...

Hej alle

Her er et sted der viser hvordan man hækler dem sammen undervejs:

http://moonstitches.typepad.com/photos/block_meet/index.html

Mht. hvor mange hexagoner man kan få ud af 50 g. - Kan du ikke veje de 24 hexagoner du har nu, og så div. med 24 - så ved vi hvor meget en vejer - og dermed hvor mange der i gennemsnit bliver af 50 g. Jeg laver mit tæppe i lucca og en hexagon vejer 5,12 g - og jeg regner med at skulle bruge 360. Dvs. jeg kommer til at bruge ca. 20 100 g bunder.

Mange hilsner Dorte/Tusindfryd

Tina sagde ...

Annette: Dorte har lige været sød at komme mig i forkøbet med et link til hvordan du sammensætter dem ;)
Jeps det er mit tæppe!!! Jeg så et fotos af de sekskanter. Men erfarede at bogen kun kunne købes på japansk. SÅ jeg forsøgte at finde ud af hvordan den var lavet, ved at prøve mig frem ;)

Dorte: Tak for hjælpen ;) Jeg var ikke ved pc'en.
Jeg skal da prøve at regne det ud som du beskriver ;)
MEN hvis jeg nu af RØD hækler 10 indercirkler.... og af BLÅ hækler 10 ydercirkler... så bruger jeg jo ikke lig emeget af hver farve ;) så det vil kun kunne blive et skøn ;)

Tusindfryd sagde ...

Hej Tina

Nej - det har du selvfølgelige helt ret i. Men som sådan en lidt tommelfinger regel/sjussen sig frem,tror jeg godt det kan bruges *S*

Og så glemte jeg jo helt at sige hvor fedt dit tæppe ser ud!!!

Mette H. sagde ...

Dit tæppe bliver da bare smadderflot. Lækre farver.
Har lige læst 100 om dig. Vi har da vist et par ting eller mange til fælles. Det var sjovt.

Tina sagde ...

Tusindfryd... så sandt :) Jeg prøver! Og tak for rosen ;)

MetteH:Tak!! :) Det lyder interessant... Det er sjovt som man tit opdager at der faktisk er mange derude der bare ligner een rigtig meget :)

HANNE sagde ...

Hej Tina
Dit tæpper er flot og hvis du ikke når længere, så har du et smukt tørklæde :-)

Tina sagde ...

Hanne: Du siger noget ;)Jeg ER faktisk ikke nået længere... og liiiige nu gider jeg heller ikke mere ;) så måske jeg skulle overveje og sige at det var det, for denne gang. Jeg kan jo altid taget tæppe-riet op igen ;)

Anonym sagde ...

Brim over I to but I think the list inform should have more info then it has.

Send en kommentar