Glæder mig til hun kommer hjem

mandag den 13. august 2007

Idag har Nanna sin første skoledag, som 7. klasses elev! Hvor bliver hun dog stor. Og jeg kan slet ikke følge med mere. Jeg tror nogen gange at jeg har en meget lille og skrøbelig pige. Men den anden dag, sad hende og jeg på terrassen, hvor hun delte nogen ting med mig, som bare beviste at hun er en fornuftig og bestemt ung dame, med sine meninger om ting. Hun skal nok klare sig, skal hun :):) Min dejlige pige!

Når hun kommer hjem idag, ligger der denne lille "pakke", på hendes seng :) Den har hun glædet sig til... jeg ved det. Og jeg glæder mig til at se hende "pakke ud" og sprede det ud over sengen ;) (Jeg skal nok tage et billede i fuld størrelse)

Oveni det hele kommer manden hjem fra job, med en kææmpe buket roser, der måtte deles i to vaser :) Jeg en en heldig kvinde!

7 kommentarer:

Karen S sagde ...

Det kan jeg godt forstå, at du glæder dig til... det ser ud til at være rigtig rigtig smukt, så hun kan da ikke blive andet en helt vildt glad!!!

(og må jeg så lige indrømme, at jeg nær taber kæben af din hæklehastighed... det er da for vildt!)
Kh Karen S

hanneb sagde ...

Sikke dog en lækker pakke der venter på hende.
De unge mennesker af i dag, er rigtig fornuftige, og tør stå ved deres meninger. At nogle af dem så engang imellem får de hersens teenagerflip, det må man så bare leve med:))
KH Hanne
PS. Jeg mener ellers at vi har købt hæklenål det samme sted. Men der må s.. være noget galt med min, den hækler ikke nææær så hurtigt:)

Tina sagde ...

Karen: Ihhun blev glad :) Tak for rosen.

HanneB: Tak or rosen :) Du må se at få byttet den hæklenål!!

strikkeforsker sagde ...

Du er eddermame hurtig med hæklenålen!
Friske farve, det håber jeg hun bliver glad for.

Helle sagde ...

Ja, du er en heldig kvinde - men det lyder også som om du værdsætter det.

Jeg har en dreng som starter i 7. klasse idag - han er også ved at blive en lille voksen og fornuftig dreng, selvom det ikke går helt så hurtigt med drengene - jeg taler af erfaring, jeg har en pige som lige er fyldt 18...og hvor har jeg nydt årene med hende.

Tæppet er bare helt vildt smukt!

Lone sagde ...

Wow! Det er sådan et tæppe, der må give både solskin og godt humør! En heldig datter, du har :-)

Tina sagde ...

Forsker: Tak :) Hun blev heldigvis rigtig glad for det.

Helle: Du kan tro jeg værdsætter det! ;) DU har ret...der er forskel på drenge og piger hvad det angår...især m hastigheden :)
Selv er jeg velsignet med en nem datter , der stadig deler mange private tanker og meninger med mig...det er jeg lykkelig for!

Lone: Tak skal du have :) Ja det smitter lidt det tæppe ;)

Send en kommentar