Med lillebror på arbejde

lørdag den 18. august 2007

Igår dumpede min lillebror ind forbi og vi hyggede os alle med god mad og en film. Vi sad lidt og snakkede om hans arbejde og forestående videreuddannelse. Han spurgte om vi da ikke lige skulle med ned på Flyvestationen og se ham klarmelde et fly? Og jeg er bidt af alt med vinger, så jeg siger aldrig nej !!

Så idag var vi lige nede og hilse på ham. Både Nanna, manden og jeg.

Først må man lige vente ved indgangen til området dernede. Man kører jo ikke bare ind sådan et sted. Det KU jo være vi var spioner ;) Nahhh... men lov skal man i hvert tilfælde have.

Så brormand kom og hentede os i et millitærgrønt klods af en kassevogn, ude ved indgangen. Vi kørte så ind og summede lidt rundt om ham, mens han talte med piloten om diverse. Skrev nogen sedler , hvorefter vi drønede endnu en tur i den grønne ud til shelteren, hvor flyet ventede.

Og der er godt nok lige en del ting der skal tjekkes inden piloten flyver. Rundt om på flyet sidder en masse små strimler, med nogen sikkerheds pins i. Og før alle de er tjekket og fjernet, kan flyet ikke flyve.

Men SÅ triller flyet ud af shelteren og bevæger sig hen mod landingsbanen. Og DET larmer, kan jeg lige hilse og sige!! Det er en voldsomt skinger skrigen der kommer fra sådan en jetmotor, når man står lige ved siden af!! :)

Oooog lift off !!! ;)

Ihhh jeg bliver aldrig træt af det!! Jeg burde BO dernede ;) Jeg har været dernede en del gange efterhånden, både til shows og til lidt mere stille ture.

Jeg har endda selv fløjet dernede ;) Dog ikke en F16 (desværre), men et lille Saab propelfly.


Tak for kigget brormand.... igen :)

ARGH bliver snart hys!!!! Jeg har et MP4 videoklip også... men det er temmeligt langt og jeg vil gerne dele det op.... men kan ikke finde noget software der kan!!

9 kommentarer:

Faster´s corner sagde ...

Jeg kan godt forstå at du bliver fasineret af fly - det gør jeg også! Og så er du jo heldig at brormand arbejder med dem, så du af og til hat mulighed for at komme bag kulisserne! Jeg har oplevet opvisning med F16 engang omkring 1990 og jeg kan fortsat mærke suset....
Hilsner fra Krista.

Siffe sagde ...

Sig mig er de billeder ikke lige til ...... hvem der nu ville spionere i DK ;-))

Lækre fly. Jeg forstår din fascination.

KH Siffe

lifeondyssen sagde ...

Seeejjjttt .. det klær´ dig ;-)
Bliver aldrig træt af at kigge på fly .. kan være lidt farligt til tider !!

Christoffer sagde ...

Fede billeder!

Som jagerflysinteresseret er det godt man kan få stillet sin lyst via diverse flysimulatorer (når man nu ikke er blevet pilot).

Deborah sagde ...

WOW - jeg er også bidt af en gal F16 - så TUSIND tak! Jeg har desværre ingen lillebror, jeg kan komme med. Heldige asen!

Tina sagde ...

Faster Krista... jaah jeg er også glad for at jeg kunne komme med! og flyshows er noget helt særligt!!! dem kan jeg ikke få nok af!! :)

Siffe: Naaah har fået lov at poste billederne ;)

Life: Jaah ikke?? Jeg har også tigget efter et certifikat!! :)

Cristoffer: ØV jeg har ikke prøvet en simulator!! :( Men manden spiller lige nu et playstationspil med jetjagere....

Deborah: Velbekomme!!!! Du må komme på besøg her en dag :);)

Trine Als sagde ...

Lige et fif til din film, der skal klippes. Måske er Moviemaker din ven? Det er med i Officepakken fra microsoft, så måske har du den allerede på pc-en. Det er meget nemt at bruge.
Lækre billeder. Godt med lidt utraditionelt.

Tina sagde ...

Hej Trine :) Desværre virker det ikke... for MovieMaker kan ikek tage MP4 filer... desværre.

Helle sagde ...

Hvem sagde Top Gun?

Send en kommentar