Aftensjov

torsdag den 23. august 2007

Vi var hos mine forældre for at vande blomster og klippe græs, mens de var på ferie. Men stor var overraskelsen, da jeg var ved at brage ind i min mor, da vi går om hushjørnet! :)

Så i stedet for at arbejde, fik vi kaffe og kage. Og fjollet lidt rundt blev der også! DET var dejligt!
Se lige de to fjollehovedet på billedet. Er de ikke skønne? Jeg ELSKER dem bare! :)
Nogen gange sker sådan noget altså bare, når kameraet bliver hevet frem. Og jeg som bare ville knipse tordenskyer ;)

Da vi gik hjem fra mine forældre, måtte vi gå forsigtigt, for ooooveralt hoppede disse små fyre rundt! Har i set det før?? Jeg tror vi så hundreder af små bitte frøer der hoppede rundt på fortove, veje, haver osv.
De er så små og søde og næsten ikke til at stå for ;)

9 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Tossehoveder .. dejlige ser de ud .. sig efterligner din datter en frø eller ... ;-)
Har endnu ikke set frøer her .. sød ser den ud !!

Tina sagde ...

Haha jeg tør ikke sige om hun havde frøer i tankerne ;):)Men lidt skøre kan de altså godt være nogen gange ;)

Dorte aka Tusindfryd sagde ...

Jo - de ser dejlig tossede og glade ud. Sådan skal det være.

Helle sagde ...

Vi har de der frøer i kælderen - også i den meget større tudse-variation, jeg er ikke bange for dem, men jeg kan ikke tage dem op i hånden, det kan min datter heldigvis, så hun er autoriseret tude-fjerner hjemme hos os - jeg plejer at sige, at hun skal huske at kysse dem - bare for en sikkerheds skyld ;-))
Dejligt at se, hvor de hygger og fjoller, man får det så godt i maven, når ens nærmeste er glade.

Karen S sagde ...

Vi har også de små kræ allevegne og over det hele og man skulle næsten tro at jeg dansede eller et eller andet, for jeg hopper altid rundt og forsøger at undgå at træde på de små fyre...
Vi har en mose lige i nærheden, så jeg tror, det har noget med sagen at gøre.

Dejligt fjollebillede!
Kh Karen S

kludemutter sagde ...

Dejlige tossede ser de ud.
Kan fortælle dig at på en lille ø der hedder Birkholm, har de så mange frøer at de vader i dem om aftenen, og må sætte noget nederst i deres døre for af hole dem ude.

Tina sagde ...

Dorte: ja ikke?? Det er skønt :)

Helle: Jeg har intet imod de små frøer og bærer også tit nogen ud fra kælderen. Men de er allesammen, de her små nogen. :)

KarenS: Haha jeg ligner også jeg ved ikke hvad, når jeg går i gakkede gangarter, for at komme udenom de små kræ :):) Vi har masser af sø, å og moser rundt i hele byen... så kan være det er derfor. Men jeg har aldrig oplevet det store antal før!! :)

YT: AJ det lyder da vildt med de frøer :) SÅ slemter det ikke helt her. Men vi fjerner dem ofte fra kælder og opgang i år. Det plejer ikke at være så slemt.

Mette H. sagde ...

Sikke nogen dejlige tossehoveder du har. Skønt billede.

Vi har også frøer allevegne - hvert eneste år. Det er umuligt at slå græsset før det er helt tørt og alle de små er krøbet i skjul. Så vi hopper altså hele sommeren rundt på den der tossede måde, for ikke at træde på dem.

Jeg tror forresten de store frøer er begyndt at spise dræbersnegle. Vi har i hvertfald ikke så mange mere som tidligere.

Sus sagde ...

Det kan godt være de er lidt tossede, men er det ikke vigtigere de er glade, søde er de,
Vi har hver år her i august tusindvis af de små frøerder hopper rundt allevejne, jeg opdager dem mest når jeg natlufter, den ene hund er vild med at jage dem, men har helt fundet ud af at man skal lade være med at tygge i dem, han prøvede en gang, og lå brak lang tid efter.
Sus

Send en kommentar