DTC og Fototræning

mandag den 20. august 2007

Igår valgte Nanna at tilbringe det meste af dagen hos en veninde. Så vi besluttede ret hurtigt, at så skulle vores dag, foregå på Padborg Park, med at se DTC!!

Det er nu sjovere at se det derude hvor det sker!!!
Samtidig fik jeg trænet lidt i at knipse biler i fart ! Det er noget jeg morer mig meget med. DOG skal det lige siges at det til stadighed irriterer mig, at jeg ikke kan stå hvor jeg gerne vil !!! Alle de dumme hegn ;)

Desværre valgte næsten alle de store, at botanisere uden for banen, allerede efter de første par omgange.... så det var lidt mærkeligt at stå og heppe på nogen der normalt ligger langt længere nede ;) Den regn der forårsagede dette, varede heldigvis kun kort !

Hvad der tilgengæld ikke varede sport kort, var at komme VÆK fra Padborg Park!! Det tog godt en time bare at komme UD derfra! Kors sikke et kaos....

Og bagefter var der langsom kørsel på motorvejen... fordi der havde været et grimt færdselsuheld næsten nede ved Padborg.

Billederne bør ses i stort format... så klik endelig på dem! :)

3 kommentarer:

Faster´s corner sagde ...

Hej Tina.......der er ski da godt nok knald på dig....F16 den ene dag og nu DTC...Hvad mon det næste bliver? Glæder mig allerede!
Hilsner fra Krista.

hanneb sagde ...

Ja, det samme siger jeg. Det er nogle spændende udflugter i kommer på.
KH Hanne

Tina sagde ...

Krista: (sjovt nok har min mor en faster Krista ;) )
Jamen jeg elsker fart og gang i den ;) Desværre kommer det i små stimer...!

HanneB: Ja i stimer.... så går der laaang tid hvor der ikke rigtigt sker noget :)

Send en kommentar