Stooore sismofytter

tirsdag den 4. september 2012


For en sjælden gangs skyld lavet noget glas til mig selv. Et par stoore sismofytter, der er omtrent 40 cm høje på det højeste mål. :)

Jeg trængte til noget herhjemme, som var, høhø, grønt! Og jeg ender altid med at nogen liiiige kunne lide mine sismofytter, så jeg ikke selv har nogen....

Men lige ud over det, har jeg ikke lavet noget idag. Kun besøgt et glasværksted, hvorfra man sælger store plader glas, til at skære i. Så jeg har vist fået fat i en flot orange nu :)

Desværre er vores indkøb jo begrænset af et budget. For ellers havde jeg købt nogen smukke lilla farver. Men af mystiske grunde, jeg ikke kender, koster lilla glas det dobbelte eller 3 dobbelte af andre farver ... øvøv.


8 kommentarer:

Mie sagde ...

Jeg er dybt forelsket i dine sysmofytter - og de gør mig glad i låget :-)

elledillen sagde ...

hvor er de bare flotte dine sysmofytter min mor ville blive grøn af misundelelse hvis hun så dem hendes hjem er meget grønt

Pernille sagde ...

Jeg bliver hel glad i låget af at se på dem!

Det er sjovt, som man tit "glemmer" at få lavet noget til sig selv, men det er nu engang så dejligt at omgive sig med ting man selv har lavet. Det gør i hvert fald mig lidt stolt

Klem Pernille - pescno.blogspot.com

Tina sagde ...

Mie: Årh hvor godt, det er meningen de skal sprede smil ;)

Elledillen: Taak :) Så sender du hende da bare i min retning.

Pernille: Weee det bliver jeg også ;) Mnjaaa jeg laver sådan set tit noget til mig selv, men glemmer at beholde det!! ;) Men ja det gør godt at have noget "Hjemmegjort" ;)

garn og glas sagde ...

Flotte sismofytter!

De lilla farver koster forresten mere fordi de indeholder guld.

Tina sagde ...

Garn og glas: AHA, så giver det jo mening!!! Ikke at der er guld i, men prisen ;) Det vidste jeg ikke... jeg undrede mig bare og var irriteret fordi jeg er vild med det. Men vil ikke give 400 kr for et stykke glas på 40 x 30 cm eller noget. ;)

Lene sagde ...

wauw sikke en fed ting at ha' sismofytterne i mega størrelse.....altså mega i forhold til dine originale sismofytter. Så dem jo på fb, men var ikke klar over at de var så store. Du er bare for sej Tina.

Tina sagde ...

Lene: De er ret naaajs :) Og ja de er svære at gengive på fotos ;)

Send en kommentar