Photoshoot

onsdag den 19. september 2012


Igår blev jeg pludselig kaldt ud på et ret akut photoshoot :) En sød frisør manglede udsmykning til sin nye salons vægge!

Og jeg boblede straks med idéer og synes altid sådan noget er vildt sjovt :) Så afsted med mig! Farvetemaet i hendes smukke salon er hvid og orange. Så jeg foreslog nogen store fotos med orange hår.


Og jeg synes det var meget modigt og friskt af frisøren selv, at stille op til photoshoot! Og så vidt jeg ved, er fotografierne røget i trykken og der ventes på at de kommer retur. Hurtig expedit kan man sige. :)


Og jeg var bare SÅ nervøs for om hun kunne lide hhv. idéer og det færdige resultat. Men noget siger mig at hun er tilfreds, når det er sendt til tryk ;) Jeg kommer gerne og laver flere fotos i hvert fald - for det var da et sjovt boost til min lille indre fotograf.8 kommentarer:

Lene sagde ...

du er simpelthen så afsindig dygtig kære Tina.

Frk. Smed sagde ...

Mon ikke hun bliver glad for dem. De er vildt flotte. Det er rart at se at det er frisøren selv der har stilt op til billederne, frem for en eller anden overredigeret model. Hav en god dag.

Tina sagde ...

Lene: Taaak smukke :)

Smed: Jooo hun er glad :) Og tak for rosen. Ja det er dejligt at se en kønt almindeligt menneske på væggene i stedet for 17 årige overredigerede piger :) Det kan jeg også godt lide. God dag til dig også :)

Anonym sagde ...

FANTASTISKE billeder! Som en nybegynder udi fotograferingens kunstneriske verden er det altid en stor inspiration at kigge forbi din blog! :)

Hvilken skrifttype bruger du til dit vandmærke? :)

/Jette

Tina sagde ...

Hej Jette :) Tak for din fine ros! Skrifttypen plejer jeg at sige er "hemmelig", for at folk skal finde deres egen, der passer til lige netop dem ;)

Hygge-Strik sagde ...

Altså Tina...du er bare så dygtig. Med et, har du hjulpet frisøren til, at sætte et personligt præg på hendes salon.

Dortheivalo sagde ...

woouw.. jeg synes ihvertfald at billederne er blevet meget flotte. Det kunne være sjovt at se billederne i lokalerne

Dorthe sagde ...

Kæft de er flotte

Send en kommentar