I røg og damp

torsdag den 30. august 2012


Puuueha, jeg har indhaleret nogen vilde dampe idag!! Det gav grund til host og nys i lange baner ;)

Jeg har nemlig lavet hjemmelavet chili sauce a la Tina!! :) Saucen er baseret på mango og med habanero chilier. Den er HOT siger jeg bare.

Men dampene, det slog alt. I hele køkkenet, trods emhætte på fuld udblæsning, kradsede øjnene, halsen sved og jeg nyste og hostede ;) Jeg er ret sikker på at mine luftveje nu er godt rensede!


Se, det var disse flotte Orange habaneroer jeg brugte idag :) Og jeg siger dig, de er hotte. Bare mens jeg skar dem over, rev de i øjnene. Så to lag gummihandsker på og så igang!

Den ene flaske chili sauce, skal med i konkurrence hos Chilifestivallen i næste uge. Jeg glæder mig vildt, men er på saucens vegne nervøs. Jeg er oppe imod hærdede og dygtige folk.... så jeg regner ikke med noget. Men hvo intet vover, intet vinder!


Jeg fik også sat nogen flere glas sismofytter i sten idag :) Men jeg baldrede håret på een af dem undervejs. Og en anden havde en revne! Så de er nu flyttet ind i chiliskoven.... :) Et eller andet sted, skal de jo gøre glæde!4 kommentarer:

Lene sagde ...

du er bare for sej min ven

Tina sagde ...

Tak Lene ;)

Deborah sagde ...

Det lyder da vildt spændende. Jeg er personligt ikke til noget SÅ stærkt, men den har dælme en flot farve din sauce.

Egentlig går mit spørgsmål mere på, hvor du får de flotte etiketter? Og så ønsker jeg dig selvfølgelig held og lykke på Festivallen.

Tina sagde ...

Deborah: Jeg kan lide både de milde er de rimeligt heftige. Men de HELT sindssyge stærke, der står jeg også af. :) Jeg har købt Etiketterne i Brugsen :) Men man kan også bare lave nogen selv og printe dem ud. Og tak!

Send en kommentar