Vil du dele en kiks med mig?

søndag den 19. august 2012


Garmin og jeg har haft besøg af min lille bonus-niece og hendes mor :) Jeg var lidt spænde på hvordan Garmin tog sådan en lille højlydt pige. Men hold da op hun tog det godt.

Trods høje hvin og en anelse hårdhændet kæl (Pigen er vant til laborador), blev Garmin liggende og delte en mariekiks med Malou ;)


Selv sutteflasken gad Garmin vist godt ;) Og ja så undskylder jeg at baby og kat synes det var bedst at sidde i fotovinklen, LIGE foran min allermest rodede hylde hehe.

Ellers har jeg kun hyggeshoppet med veninden, samt arbejdet lidt mere på min skulptur. Men pyyyh, det er alt for varmt til det :)


Jeg kæmper en kamp for at få de der "bobler" helt bløde i formen, uden "kanter". Men det er ikke så let med de midler jeg har :) Men skal nok vinde til sidst. Og til slut skal der gerne hul i mindst een af de 3 bobler.

Nu må vi se hvordan det ender :) I hvert fald et sjovt og taknemmeligt materiale.


4 kommentarer:

Trine Als sagde ...

den øverste syntes jeg du har fået rigtig rigitg lækker glat og rund :) Flot slibe-arbejde ;)

Zanne sagde ...

Jeg kan ikke helt slippe tanken om, om Garmin mon skulle være døv.... Hun har jo også blå øjne - det er sikkert en skrøne, men alligevel - også set i lyset af, at katte faktisk generelt ikke bryder sig om hverken børn eller høje lyde....

Tina sagde ...

Trine: Jamen det nærmer sig langsomt ;) Og tak!

Zanne: Garmin er helt sikkert ikke døv ;) Og hun har blå øjne pga. sin race. Prøv at google Hellig Birma, de har alle blå øjne :) Men kender godt historien... om det er en skrøne blandt huskatte, ved jeg ikke helt :)

Lene sagde ...

herligt, herligt ;D
Glæder mig så meget til at se din færdige skulptur

Send en kommentar