Aftenhimlen

mandag den 6. august 2012


Da jeg lige var ovre på tanken, spottede jeg nogen smukke skyer, der simpelthen kaldte på mig og mit kamera. Så jeg måtte hjem og hente kameraet og afsted igen :)


Der var så stor og flot kontrast i skyerne, sammen med solnedgangen, at jeg blev nødt til det. Jeg elsker store flotte skyer i mange nuancer.


Men så lige idag... dagen hvor jeg virkelig havde lyst til at knipse, skyerne var pæne og alt i den skønneste orden - løb jeg tør for batteri?!?! Hvad er nu det for noget? Det er sådan noget der ikke sker for mig ;)


Men nå, der var jo ikke at gøre ... hjem i laderen med batteriet. Og jeg må bare ærge mig over de motiver jeg gik glip af ;) Og så ellers håbe på at min photomojo er der igen imorgen!


5 kommentarer:

Bettina Løhmann Lundgaard sagde ...

Skønne, skønne farver! Jeg er også begyndt at være *rigtigt* glad for mit kamera, efter at jeg fik købt det der gode objektiv. Nu skal jeg bare lige have fundet en taske, der kan indeholde det. :) OG så skal jeg nok lige have lidt mere øvelse i at bruge det, selvom jeg synes, det hjælper. :)

Tina sagde ...

DET er jeg glad for du er :) Håbede på du fik det rette objektiv. Oooh ja tasker *suk* enten er de klodsede, grimme, for store, for små eller et mix af de nævnte ;) Og tak for rosen :)

Tina sagde ...

Og hey du siger bare til hvis vi skal gå en fototur :) jeg kan altid lokkes!

Helle K. sagde ...

Smukke billeder af smukke skyer og smuk himmel :) Jeg kender jo også det der med, at jeg liiiige må hente kameraet. Jeg køber altid et ekstra batteri, når jeg køber kamera - jeg ville ikke kunne klare at løbe tør for strøm ;)

Hanne sagde ...

Du tager nogle vildt flotte billeder :)

Send en kommentar