Sol og sommer

onsdag den 15. august 2012


Så kom varmen da vist lige :) Dejligt!! Jeg har for første gang i maaaange dage, en dag hvor jeg intet skal. Og det nydes stort, kan jeg hilse at sige... det er intet mindre end mega-voldsomt-vildt meget tiltrængt.

Jeg har plukket nogen kørvel (tror jeg de hedder), som jeg er helt vild med. En ukrudtsblomst, der hitter på min top 10 over definitioner på sommer.

Så dem måtte jeg lige knipse idag. Så frem med kamerat og knipse blomster og migselv. Jow jow.... den opmærksomme læser (eller i hvert fald dem der kender mig godt) ville blive chokeret, når jeg nu fortæller at jeg faktisk har kjole på idag ;)

Men helt ærligt, så gik den ikke med andet end kjole, til sådan nogen sommerlette blomster.... vel?Se lige, som sådan en buket kan ligne et hjerte :)

Men der ud over, skal jeg intet idag. Og jeg nægter at lave noget jeg ikke har lyst til :) Det er nemlig lige præcis det der gør forskellen på, om man slapper af eller ikke. "Lyst til "!!

Så det er præcis hvad jeg vil, slappe af, og lave det jeg har lyst til :) Håber du får en god dag derude.... og at du får tid til at nyde vejret lidt også.

2 kommentarer:

Bettina Løhmann Lundgaard sagde ...

Ja, "lyst til"! Den benytter jeg mig også af, nu hvor jeg af og til kan være HELT alene - de få ganges erfaring jeg har med det, har lært mig, hvor stort det egentlig er bare at smide sig på sofaen fra den sene morgenstund, når nu man står op, og så bare sidde med sit strikketøj eller hvad-ved-jeg hele dagen, kun afbrudt af "tvangsfodring", når man ikke kan holde larmen fra maven ud længere...LUV' it (alt andet lige)! :)
Smukt med kjole! Visse former for vejr er altså også kun kjolevejr! :)

Tina sagde ...

"Lyst til" er nogen gange bare alfa og omega for at ha det godt :) Ih hvor kan man lade op, på sådan en dag. Hihi ja tvangsfodring kender jeg kun for godt på sådanne dage.
Uh jamen jeg føler mig SÅ forkert og akavet med kjole på ;) Men føles rart herhjemme. Måtte dog skifte da jeg skulle handle.....

Send en kommentar