Sismofytfamilie

fredag den 22. juni 2012


Jeg har været på glasværkstedet :) Og med mig hjem, er flyttet en helt Sismofytfamilie. To slags blå, to slags lilla, grøn og rød.

For ikke så længe siden, blev jeg interviewet af en journalist fra Kolding. Hun var vældig glad for Sismofytterne, og synes de lignede "Skovserne"! Jeg måtte blankt indrømme, overfor hende, at jeg ikke anede hvad "Skovserne" var...

Enden af den historie blev så, at hun var et smut i sommerhuset og finde den gamle børnebog, der stod og gemte sig der. Sendte den til mig, så jeg kunne se hvem de små "Skovsere" var, for nogen størrelser :) Og jeg blev så glad for hendes søde gestus og jeg har læst bogen fra ende til anden, kigget på billederne og må bestemt give hende ret. Sismofytterne, må helt bestemt, være en slægtning til "Skovserne". Hvis du ikke kender dem, så kig på biblioteket :) Forfatteren hedder Carl Frederik Garde og har skrevet indtil flere bøger om de små "Skovsere".


Men i hvert fald, hentede jeg idag de små figurer og fik givet dem "et ståsted", i form af små chaussésten. Og da vejret var meget bedre end forventet, foregik det ved havebordet i solskin, kun afbrudt af små fluffy hvide skyer, der lydløst gled over himlen :) Aaahhh...


Se bare, Sismofytterne nød det også :) Her stod de og slog rod i stenene, mens jeg ryddede op efter mit roderi på terrassen.

Nanna og Holly, er taget et smut til København, sammen med en af Nannas kammerater. De har en del, de skulle nå at se derovre og jeg håber vejret er lige så godt hos dem, som det har været her. Trods den dystre vejrudsigt. :)10 kommentarer:

Inger Risengaard sagde ...

Hold op hvor er de sjove, især er neg helt vild med de grønne, gad vide om du mon sælger dem ;-)

Tina sagde ...

Inger : Mange tak :) Det gør jeg, men de grønne er væk. Der er et sæt lyslilla tilbage og et sæt lys blå :)Men jeg sender ikke, da jeg ikke stoler på PostDK.

Lydert sagde ...

Hvor er de skønne, som de står der og danser i solen

Lene sagde ...

Nårhhh hvor er de søde, herlige og helt igennem humørspredende

Pernille sagde ...

De er altså skønne :)

Tina sagde ...

Lydert: Ja de så lidt sjove ud, derude på græsplænen :)

Lene: Jaaah de kan have ansigtsudtryk lige som man har fantasi til ;)

Pernille: taaak :)

Strikkefuglen sagde ...

Hvor er de bare søde, jeg smiler hver gang jeg ser dem, tror jeg må ønske mig et par engang :-)

Camille sagde ...

jeg kender dem godt, de danser så sjovt, det gjorde de ihvertfald den gang jeg mødte dem ;0)) Jeg eeeelsker dem de er nemlig skiiie sjov ;0)

Didde sagde ...

ER også helt vilde med dem, flot arbejde!

Tina sagde ...

Tak skal i have :) :)

Send en kommentar