IKEA

mandag den 25. juni 2012

En regnfuld tur til Fyn

Idag vendte Nannas Twingo næsen mod Odense. Vi havde planlagt en tur i IKEA :) Et mekka for småting og alt og intet. Og jeg sad, for en sjælden gangs skyld, bag i bilen og kunne læne mig tilbage og slappe af ;)

Jeg er helt vild med IKEA og kunne bruge mange timer der :) Det var egentlig ikke fordi nogen af os manglede noget bestemt, men mere for at gøre en tur ud af det og for at Holly kunne besøge en IKEA butik.

Det er hårdt at shoppe, så pauser er tiltrængt

Jeg vil dog sige, at jeg begrænsede mig meget! Jeg kunne godt have købt et helt hjem der! Jeg elsker de små udstillings lejligheder de har. Og jeg kunne godt se mit hjem, spækket med de smarte løsninger :) Jeg faldt især for et skrivebord, hvor jeg kunne have min laptop nede under skrivepladen. Og hvor jeg kunne lukke skrivepladen ned, og have kreabord ovenpå. Og jeg var især vil med lukke mekanismen - man kunne ikke SMÆKKE med låget.... det gled stille og lydløst i :)

Dog er der ET lille minus ved bordet.... Hvis det er fyldt med kreating og jeg pludselig skal bruge laptoppen nedenunder, så har jeg et problem... så skal jeg rydde op først ;)

Men jeg nøjes personligt med at købe en æblegrøn glaslampe, en si, nogen tragte og en svævehylde mere ;) Ikke galt, vel ?

Yaaayy, lækre indkøb

Og som i kan se, begrænsede vi os alle. Alle indkøb kunne nemt være på en lille vogn og to gule poser :) Så vi gjorde det godt. Meeen vi havde også en lille smule travlt, da Nanna skulle hjem og læse matematik... der er nemlig eksamen imorgen brrrr !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar