Nøøøjjj

fredag den 8. juni 2012


Tænk engang, jeg har lavet noget kreativt idag :) Det bliver ikke til så meget for tiden. Enten står den på have, eller også sker der ikke en prut! Ud over at jeg føler jeg konstant rydder op, gør rent, eller bare render rastløs rundt om migselv.

Men idag fik jeg så lavet dette armbånd. Tyk lædersnøre i skønne knuder, afsluttet med en stor irgrøn keramik knap :)  Og jeg havde sådan lyst til at lave flere.... men jeg har ikke noget lædersnøre!

Jeg kan ellers lige se den for mig i både grøn, orange, rød, blå osv osv osv. Og med forskellige former for "lukketøj"! Knapper, låse og mange andre metoder.

Jeg synes det er sjovt, som det samme armbånd kan gøres både maskulint og feminint, alt efter lukkemekanismen man sætter på.

Men det må komme snart. Pengekassen er mere end tom, så der kan ikke ligefrem indkøbes det store. I stedet forsøger jeg at sælge lidt ud af det jeg har lavet gennem tiden, og dernæst gemt i "gaveskuffen".  Det må redde en frygtelig slunken måned....


9 kommentarer:

Fríða sagde ...

wow, hvor er det flot!
kh.fra Island
Frida

garn og glas sagde ...

Lækkert armbånd - enkel og alligevel lidt "rå".

Lene sagde ...

waaaaauuuw, du er bare for sej Tina. Skide flot armbånd og afsindigt flot lavet...som altid, når det kommer fra dine hænder.

Anonym sagde ...

smuk smuk smuk....

Frk. Smed sagde ...

hvor er det fint! Det er godt nok mange år siden jeg har lavet "josephineknuden" men det kunne være at jeg skulle begynde på det igen. Nu hvor alle de andre knyttemetoder er ved at blive genopfrisket.
Men det er virkelig flot!

Helledie-hæklerier sagde ...

Fuldstændig enig med 'garn og glas' - enkelt og råt og fuldstændigt skønt :-)
God weekend!

Tina sagde ...

Frida: Tusind tak :)

Garn og glas: Jeg elsker det lidt rå og store smykker :)

Lene: Tak søde dig. De er heldigvis ikke svære at lave... det er mest noget pillearbejde, at få snorene til at ligge pænt. :)

Estermarie: mange tak :)

Smed: Ja de har ikke været moderne længe, men nu er de her igen. Og jeg har knyttet mange armbånd og de kedede mig... så dejligt at Josefinen er kommet igen :)

Helledie: Mange tak Helle og god weekend til dig også :)

Anonym sagde ...

Hvis du vil sælge, vil jeg gerne spæde lidt til den slunkne pengekasse

Tina sagde ...

Hej Anonym, Det kommer, jeg venter på mere snøre fra Kina, så når det kommer siger jeg til :)

Send en kommentar