Dejlig dag

tirsdag den 19. juni 2012


Uh vejret har været skønt idag :) Se bare, som solen har skinnet. Og jeg glædes over hvor pænt mit havehegn er blevet efter en omgang træbeskyttelse.


Faktisk var det lige præcis "tørre-tøj-ude-i solen-store-vaskedag". Sååå dejligt :)


Og jeg har helt glemt at vise hvordan mine små blomsterspirer, er blevet større. Nu kan man snart SE hvilke blomster de bliver til :) De to agurker nederst til venstre, bliver vist aldrig til agurker!

Og så er der potten med de grålige blade... de ser sådan ud:


Hvad mon det er ? Er det noget melon, græskar, squaaaasssh ? Jeg ved det ikke :) Men hvis det er noget henad i den retning, så tro rjeg da snart de skal have meget mere plads ;)


Og så var det "spis-den-første-chili-dag" idag :) Den var god, men ikke særlig hot! De røg i en omgang italienske kødboller, som vi fik til pasta og tomatsauce.

Idag, var også dagen hvor Holly kom fra Amerika, for at være her i 3 uger. Dejligt, med en gæst, der straks ser ud til at føle sig hjemme :) Det skal nok blive nogen hyggelige uger. Og jeg skal have trænet min engelske kundskaber, samt smidt lidt af min sprog-generthed væk! Det skal nok passe, at jeg føler jeg tør tale engelsk, uden at tænke mig om, om 3 uger ..... ;)

Og så havde Holly lige lidt længe savnede produkter med til Nanna :) Jeg ved slet ikke hvordan Nanna har klaret sig uden "den der bestemt hårlak", samt slikket....
3 kommentarer:

Lene sagde ...

hvor herligt for Nanna at ha' besøg og du skal nok få smidt din generthed væk.
Glæder mig til at besøge dig.

Inger Risengaard sagde ...

Du forstår virkelig at hygge i have..
Ikke så dårligt at kunne få opfrisket sit engelsk, det kommer du nok hurtigt efter :-)

Tina sagde ...

Lene: Jaaah jeg øver mig, gør jeg ;) For jeg KAN godt engelsk, jeg er bare genert når jeg skal tale det ;)

Inger: Jaaah elsker min have ;) Jeg kan fint sproget, på skrift... jeg hakker og mumler bare, når jeg skal tale det ;)

Send en kommentar