Ingen overraskelse

onsdag den 27. april 2011


Så er påsken slut :)  Her hos mig har det aldrig været fejret synderligt meget. Nok fordi vi heller ikke gjorde det i mit barndomshjem, ud over at pynte med de ting vi slæbte hjem fra skolen ;)

Men ovre hos Nanna i Tonkawa, fejrer de påsken. De skal dekorere æg og ud og lege "gemmeleg med påskeharen". Ved ikke helt hvordan det foregår, så jeg gætter bare ;)

MEN hvorfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at se min datter med et æg, med guitarer og ikke påskeharer eller små fine prikker på? ;) Nanna, ofcourse, hvad ellers ;)

--------------------

Idag kommer dagen ellers til at foregå med benene oppe og ren afslapning :) Jeg har plantet de planter jeg har. Jeg har ikke andre ting der lige kalder. Og vejret er for fint til indendørs sysler. Især når jeg hører de snakker noget om Torden i eftermiddag, SÅ er det om at nyde solen mens den er der ;)

Jeg elsker tordenvejr, om dagen!! Eller om aftenen/natten, hvis jeg ikke er alene hjemme ;) Jeg er totalt pivet med tordenvejr. Og nu er jeg oven i købet flyttet op på bakken af byen, så den undskyldning jeg før brugte om at det ikke ramte mig, fordi jeg boede i bunden af byen med en stooor skorsten ved siden af, den virker vist ikke mere :(

Men så er det godt de har lovet det nu her i dagtimerne ;) Men faktisk synes jeg tordenvejr er utroligt flot og jeg elsker at knipse lyn. Men samtidig går mit hjerte amok og pulsen ryger op og jeg har en lille indre lyst til at gemme mig under en tyk dyne ;) Kompekst komplekst,,,,, jeg ved det !2 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Så smukke blå øjne - dit dejlige barn. Begynder du ikke snart at længes - til hun kommer hjem, mener jeg?
Hvor tit hører man, at kreative mennesker er blevet ramt af lynet? Nej vel........

Tina sagde ...

Jooo for søren, nu hvor det nærmer sig, så glæder jeg mig meget !! :)
Nææ du siger da noget ;) Det er da bare den statistik jeg skulle have kigget i ;)

Send en kommentar