Den kulørte

søndag den 3. april 2011


Synes da også den kulørte del af turen, skulle med. De små anemoner pipler op overalt og spreder smil :) Ih hvor det altså er en af mine yndlings forårsbebudere.


Og efeu, der forsøger at omklamre hvert et træ og hver en stub i skoven. :) Seje små planter, der strækker sig mod lyset og er ved at antage flotte grønne farver igen. Skønt!


Langs fisketrapperne, ved Drabæks Mølle, er der banket nogen store tunge metalvægge ned. Vandet fra bakkerne bag dem, presses ud mellem samlingerne, som små dryppende vandfald. Rusten breder sig og bliver mere og mere rød og sidder i tykke flager. Jeg ville gerne tættere på og fotografere, men ingen gummistøvler og en pinlig fobi imod at træde ned i noget vand jeg ikke kender styrken på og dybden på, afholdt mig fra at forcere noget dér ;)


Selv fisketrapperne er dækket i et tykt tæppe af grønt mos. De bløde puder kravler ind overalt. Det er i min verden en lækker blød gevækst, som er så hyggelig og ganske fotogen.  :) Det bløde mos mod det "viiiilde" brusende vand, ser godt ud.


Det våde bløde område, omkring møllesøen, der idag gav mig våd bagdel, våde knæ og våde støvler, byder på mange små kringlekroge af vandløb, blød bund og masser af planter.
Idag måtte jeg forcere nogen væltede træstammer, kviste, grene, vandhuller osv, med de ovennævnte våde kropsdele til følge... bare for at kunne knipse de store flotte svampe, jeg havde set ude fra stien ;) Jow jow, alt for et foto.... !

Nu må vi så se om jeg kan få det grønne af bukserne igen. Og se hvornår jeg får lært at fototure ville være så meget smartere, iført passende tøj og gummistøvler ;)


13 kommentarer:

Christina sagde ...

sikke nogle skønne naturfotos!

Marianne sagde ...

Smiler lidt ad de sidste linjer... :)
alt for et godt foto....
lige præcis det de er....
kh♥

Tina sagde ...

Christina: Tusind tak :)

Marianne: Haha jamen man kan sommetider grine lidt af sig selv, over de strabadser man udsætter sig selv for, for at få ET foto! ;)

Lene sagde ...

hvor er du bare dygtig, fabelagtig, fantastisk og helt vidunderlig - præcis som dine skønne fotos

Tina sagde ...

Årrrh Lene, Du får mig helt til at rødme :) Tak søde dig! Glæder mig til i overmorgen!!! :)

Pia sagde ...

Flotte billeder, gad vide hvor du er henne ?
Måske nettet kan hjælpe ...

Tina sagde ...

Hej Pia, Mener du hvor jeg bor? :) Jeg bor i en lille by der hedder Lunderskov, nær ved Kolding :)

Pia sagde ...

Jamen så må jeg en tur til den mølle og se mig omkring, jeg bor i Kolding.

Tina sagde ...

Du siger da bare til Pia, så kan vi da følges? :)

Pia sagde ...

TAK, det vil jeg meget gerne - Denne weekend tar jeg til Sjælland og skal tegne croquis både lørdag og søndag, jeg glæder mig så meget.

Pia sagde ...

Hej Tina, vil du evt. med på en fodtur med fotoapp. en dag i påsken ?


Hilsen Pia

Tina sagde ...

Meget gerne Pia :) du siger bare til... skriv evt. en mail på momsen @ stofanet.dk (uden mellemrum), så får du lige mit nr... så kan du altid sms'e :)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

Send en kommentar