Ulubuluuu hvor er duuu?

fredag den 3. september 2010


Sofahygge
Jeg ER lige her :) Men jeg fiser og farer rundt til dette og hint! Jeg har hængt lidt med næbbet på det sidste... men er lige nu fuld af krudt og "gode idéer"!

Jeg er ude af hytten hele tiden. Til kreativ café, til glaskursus, til overnatning hos venner. Jeg hilser på rådyr. Jeg hækler. Jeg klapper heste og plukker blommer. Jeg drikker the med nye mennesker. Jeg mærker mig.... der er forandringer på vej. Den gode slags skal det lige siges og det føles rigtigt !!

At udvikle sig, flytte sig, lære nyt og rykke lidt med verden.... ofte er det svært og skræmmende, men vender sig ofte til noget spændende og dejligt.

Inden nogen gisner, så er jeg hverken forelsket eller lignende ;) Jeg er bare lidt på rejse med mig selv. Så derfor er jeg måske lidt fjern her på bloggen. Det er fint nok og føles godt og jeg glemmer jer ikke. Jeg roder bare lidt mæ æ rytmebox og skal nok snart poste lidt mere herinde :)

Jeg er igang med at hækle et tørklæde *GISP*, joo du læste rigtigt.... jeg er igang med noget i GARN! Det er længe siden, jeg ved det godt. Men har været HELT tom for idéer og evne til at sidde stille og kreere. Så mon ikke dette tørklæde er en "Igangsætter"?

Pull tabs pungene arbejder jeg også stadig på, da de stadig føles sjove at lave. Det er ellers ikke tit jeg synes noget er sjovt ret længe.

Det eneste der har stået HELT stille er fotografiet. Hvorfor kan jeg ikke finde ud af, da jeg rent faktisk savner det :) Men der skulle være en mulighed eller to for lidt knipseri her i weekenden. So stay tuned.

Til jer der ikke følger Nanna på hendes egen blog, kan jeg sige at hun har det super godt "over there"! Og det føles SÅ fedt at vide. Hun lærer, udvikler og oplever! Hun er en sej tøs og jeg er stolt af hende! Hvis hun læser med, laver hun måske himmelvendte øjne og siger: "Mooar helt ærligt". Men så smiler jeg bare overbærende og tænker at den stolthed kan ingen tage fra mig.

Hun er en ener med store drømme. Drømme som jeg tror hun når.... i hvert fald fortjener hun dem!

Nu vil jeg krybe under dynen og pleje den mavepine der er under hastig udvikling. Plejer at kalde det kolik, men kan voksne få det? ;) :) Haha.

Kan i sove rigtigt dejligt derude?! :)

6 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Rart at høre - alt sammen. Keep up the good work.

Tina sagde ...

Tak og jeg gør mit bedste :)

Lin sagde ...

Du er maaske kommet til et lille vendepunkt i din tilvaerelse. Laeser spaendt med. Go for it!

Anonym sagde ...

Var da ved at være helt nervøs over den larmende stilhed ;)

Lotte K strik sagde ...

Hej

Må man spørge hvor opskriften til tørklædet er fra.

Tina sagde ...

Lin: noget sker i hvert fald ;)

Estermarie: Så må jeg hellere larme lidt igen ;)

Lotte: Skriv lige en email til mig på emailen ovre til højre under mit foto. Så skal jeg lige sende dig videre :)

Send en kommentar