Ravstedhus

lørdag den 18. september 2010


En veninde og jeg var et smut på Ravstedhus idag, til reception og butiksåbning. De har nu faste lokaler i de gamle Volkerts Fabrikker, i Kolding... deeejligt!

Lidt guf røg også med hjem, som sædvanligt :) Stenene i løs vægt var gratis. En stor balje med sten stod og kaldte: Tag mig med hjem! Så der var konstant en hob af mennesker omkring den, som alle stod bøjet over hinanden for at nå den ene flotte sten efter den anden. Og fruen her var ikke spor bedre/værre ;)

Stenene på strengene har jeg dog købt. Dem regner jeg med skal transmogriffes om til lækre armbånd.

Og i en gave var der en ringmåler, noget elastiksnøre og materiale til et læderarmbånd :) Goooo dag!

8 kommentarer:

mordorte sagde ...

Ja det er dejlig at der er kommet et ravstedhus i Kolding. Det kan være det med tiden kan mærkes på pengepungen. De har mange lækker ting at byde på

Britta sagde ...

Uh, det ser lækkert ud. Jeg glæder mig til at se dine nye armbånd. Er det nu jeg skal udfordre dig til at vise alle dine armbånd frem? ;-)
Du har med garanti mindste lige så mange armbånd som du har tørklæder!

Tina sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
HEKSEN sagde ...

Ja, det kan nemt blive et dyrt bekendtskab, for de har vild mange lækre ting. Har handlet dér i mange år.

HEKSEN sagde ...

.....forøvrigt lyder det til, at Nanna trives rigtig godt over there. Dejligt for jer begge.

Tina sagde ...

Britta: Haha jeg har helt sikkert mange armbånd Britta :) Men om jeg har lige så mange som tørklæder.... hmmm... måske ;) Og jeg har godt 10 tørklæder mere nu, end da jeg knipsede dem sidst ;)

Dorte: Dorte, Ravstedhus er GUF! og ja det kan nok mærkes på pengepungen inden længe ;)

Heksen: Ja det kan hurtigt blive dyrt :) Jaaaah skønt hun trives derovre, det havde ikke været så sjovt hvis hun ikke gjorde :)

Ditte sagde ...

Lækre lækre køb - og rigtige fine resultater du er kommet frem til : )
Det er altid rart at få noget nyt. Og at de løse sten var gratis er jo kun et plus. De er nemme at sætte på en kæde http://3.bp.blogspot.com/_0ljoTLd38ls/TJPAUj58fwI/AAAAAAAABO8/FQjVP6TecCM/s1600/halsk%C3%A6de2.jpg

Tina sagde ...

Ditte: Tak :) Ja elsker når der kommer nyt hjem, så vågner kreativiteten lige lidt igen :)
Ja jeg tænkte også at skaffe nogen smykke øskner til at sætte i stenene. Eller bare smide dem allesammen i mit fad på mit sofabord, så kan de ligge der og se pæne ud. Og man kan ikke lade være lige at skulle røre lidt ved dem :)

Send en kommentar