Venne-hygge-dag

lørdag den 22. maj 2010

Gul Rapsodi
Idag gik turen syd over. Ned til venner, i nærheden af Agerskov :) Dagen idag var bestemt til at stå i hyggens tegn. En dag med shopping og god mad. Og sådan blev det. Så efter en køretur, med udsigt til mange smukke gule marker... som jeg elsker frygtelig meget, landede vi i en bette landsby i sønderjylland.

Hyggelige små gader
Sammen, satte vi kursen mod Flensborg, hvor vi gik rundt i det skønneste vejr og shoppede og hyggede. Jeg har ikke været der før.... men jeg kan sige det ikke bliver sidste gang. Det er en super dejlig by at shoppe i. Masser af små hyggelige butikker. Små bitte smøger med små unika butikker, med glaskunst og andet guf.


Flot torv
Der var også torvedag, med ost, grønt, planter og diverse "kræmmere". Lige noget der passer mig meget godt. Jeg elsker at gå og bare kigge, røre, dufte og "se med fingrene". Men det er jo hårdt sådan noget shopping... så....

vi startede ret hurtigt ud med noget godt til maven. To valgte Sushi og to valgte kinesisk :) Jeg skal altså lige se det der sushi mere an, inden jeg hopper i ;) Men vi blev mætte og var klar til endnu en etape af shopping.

Kiwi is.... mums!
To par sko rigere, måtte vi lige pause den igen. Og vi valgte at sætte en lækker is til livs. Nanna fik en super lækker kiwi isdessert..... ser den ikke lækker ud? :) Selv valgte jeg en tiramisu isdessert.... NØJ den var go!!! Og nøj en mavepine ;)

Som det nok ses lidt på foto for neden, var der basis for røde skuldre og næser idag. Der var rigtigt varmt og luften stod næsten stille der i gågaderne. Men vi klager ikke.... nu vejret er så godt, så er det om at nyde ;) og det har vi bestemt gjort.

Nanna i solen
Dagen afsluttede vi med grill, der i det lille hyggelige hus, ved Agerskov. En lille tordenbyge var et smut forbi, men den druknede heldigvis ikke grill kullene og vi fik atter spist os en mindre mavepine til ;)

Sådan en dag, ku jeg godt bruge nogen flere af :) Tak for det!!

4 kommentarer:

Fr. Møller sagde ...

Ja, Flensborg er rigtig hyggelig - da jeg boede på Als var den jævnligt målet for sådan en lørdagsudflugt.

Kolding er nu heller ikke værst - og i sidste uge bemærkede jeg, at nogle af bænkene på Søndergade sørme også er blevet udsmykket lidt. Det skulle vel ikke tilfældigvis være noget, du kender til :-)?

Tina sagde ...

Hej Møller :) Jeg kunne nu også godt shoppe der lidt oftere :)
Ja Kolding er helt okay også. Dog noget mere sløv end den var i "gamle dage" ;)

jojo kender da lidt til de der bænke ;) Se her på bloggen:

http://tpoulsen.blogspot.com/2010/02/urban-knit.html

og

http://tpoulsen.blogspot.com/2010/02/vores-bnke.html

Fr. Møller sagde ...

Jo, men der i februar var det jo oppe omkring Nikolai Plads - ikk'! Dem, jeg sidst smilede over, var på Søndergade - op mod Sydbanegade. De havde sådan nærmest fået frynser.

Konklusion: Fremover er du mistænkt for alle pyntede bænke i Kolding midtby *G*. Og ja, sløv er den. Gid lynet måtte slå ned i det storcenter o:))

Tina sagde ...

Okay! :D Jeg er en klovn til gadenavne... men bænke med frynser er jeg ikke indblandet i ;)

Hehe jeg vil ikke af med mit storcenter ;) Vi er nogen af dem der benytter det flittigt!! Jeg kan godt lide at alt er samlet på et sted og at jeg kan shoppe når der er tisse dårligt vejr ;)

Send en kommentar