En lille forårstur

tirsdag den 11. maj 2010

Ja det vidner bøgebladene da om :) Men temperaturen vidner snarere om efterår og vinterhi og putten under tykke dyner.

Snevejr i april og 3-4 frostgrader om natten i maj. Det er vist længe siden vi sidst har prøvet det :) Jeg ved det er sket... og jeg ved der før har været snestorm i maj........

Men det er LÆNGE siden og jeg savner nu engang bare noget solskin, nogen varmegrader og fornemmelsen af at vejret bliver bedre. Mon der sker i denne sommer, eller hva?! :)

Både svanerne og ænderne, har ellers vældig travlt. Ænderne er godt gemt i sivene og forbereder deres reder. Eller måske de allerede ruger? Jeg er ikke sikker.

Men svanefar var en hystade idag og jeg fortrak mig hurtigt, så de kunne få fred. Men følge deres færden, det gør jeg nu, sådan lidt på afstand. For det er da en smule spændende, hvor stort kuldet bliver i år. Og ikke mindst, om de får lov at være i fred for gedder og andre rovdyr.

Tykke små humlebier fløj ivrigt rundt fra den ene skriggule mælkebøtte, efter den anden. Flittige og hurtige er de.... de små tykke, som slet ikke burde kunne flyve.

De er utrolige at iagtage. Hold da op, hvor får de hilst på mange blomster, på deres vej. Og så tunge de virker, af al den pollen.

Men som det ses over træerne, skortede det lidt på solen og varmen. Jeg nåede lige nøjagtigt at få "100 meter sol". Længere gik jeg ikke fra min hoveddør, førend skyerne fik magten.

Så temperaturen var ikke med mig idag. Men det gjorde så ikke det store.... for jeg vidste det ville blive en kort tur. Mine knæ og hofter nægter pure at samarbejde for tiden, så de gør for ondt til de lange ture.

Tilsyneladende reagerer ledene uden nogen synderlig grund. Jeg har ikke gjort hverken mere eller mindre end jeg plejer. Var der så bare en grund, så kunne jeg langt lettere acceptere. Jeg tror aldrig jeg kommer til at slå mig til tåls med at jeg skal døjes med det møg ;)

Nå, men imorgen skal jeg til glaskursus og det glæder jeg mig gevaldigt til. Jeg skal nemlig dekorere min påfugl, så den kan komme i ovnen. Og så har jeg større projekter i bedding, hvis jeg må for kursusstedet. ;)

God aften til dig :) Nu vil jeg gå ud og nyde et stykke jordbærtærte.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja varmen lader vente på sig. Jeg er tilbage i DK før tid pga noget sygdom i familien, så jeg kom ikke op til den gamle dame og fik kigget på de bælter hun laver af dimserne fra dåser.
Men næste gang jeg skal derned skal jeg nok komme derop.

Send en kommentar