Uhhmmm 32 store cookies blev det til. Dog blev de ikke som jeg gerne ville. Jeg vil gerne ha dem som dem man køber... sprøde og krummende uden at være hårde. Tykke og som krakelerer i overfladen.
Mine blev mere flade og bare småkageagtige ;)
Bedre held en anden gang, med en anden opskrift.
Glædelig jul
-
24. december siger kalenderen og dagen, vi har forberedt os på længe, er
kommet. Jeg logger ud og slukker, travlheden slipper sit tag og julefreden
kommer ...
2 dage siden
2 kommentarer:
Nu ved jeg jo af gode grunde ikke hvad der er i din opskrift på cookies, men dén jeg har skal der bland andet natron i. Det er dét der giver dén dér sprødhed, uden at være for hård. Jeg plejer at putte lidt mere natron i end der står i opskriften, for så bliver de nemlig super sprøde og "krummende" uden at være hårde og seje. Prøv det. :o)
Det med natron vil jeg huske Heidi :) Der skulle natron i.. ½ tsk. Men det fordobler jeg næste gang. Tak for rådet :)
Send en kommentar