Mere af samme skuffe

torsdag den 10. december 2009

Synes da lige i skal se lidt mere af de cykelslange og O-ringe smykker, jeg har lavet igår og idag. Øverst en halskæde af o-ringe og små sølvringe. Lidt sjovt at lege med flere forskellige størrelser ringe.

Her over er det et armbånd, med noget der næsten ligner nogen gamle franske liljer. Armbåndet er samlet med en smykkelås.


Og til sidst et lidt sommerlig luftig armbånd :) Dette er lavet på nylonsnøre og passer kun lige om mit håndled. Jeg tror måske sådan et istedet skulle laves på wire og med lås.

Men cykelslange er nu et sjovt materiale at lege med. Flere ting kommer helt sikkert til... så stay tuned, hvis du kan lide sådanne smykker og pynt ;)

10 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Smukt...enkelt...elegant...ikke mindre end fantastisk.

Pernille sagde ...

Det nederste armbånd er helt fantastisk :)

Jeg bliver nødt til at spørge hvordan du har klippet? Er det en blomsterform med flere blade eller er de enkelte?

Mest fordi jeg tænker det kan mine 6. og 7. klassestøser på arbejdet helt sikkert lave og hvad skal jeg ellers bruge den kassefuld cykelslanger til, der bare står og samler støv :)

Tina sagde ...

Bebiane: Tusind tak :):)

Pernille: Hvis det er til eleverne, vil jeg ikke anbefale den her.... men måske mere at klippe HELT almindelige ringe af slangen og sætte dem på. Og så snor de sig automatisk mellem hinanden og bliver super smarte. Jeg regner medat jeg får nogen "racer" slanger imorgen (de smalle) og så vil jeg vise een af dem :) (og den er "testet på elever" forstået sådan at de rigtig godt kan lide den)

Linnea sagde ...

Det er meget fine ting, Tina.

Dorte sagde ...

Det er smukke og interessante smykker du fremstiller - jeg kan specielt godt lide det store halssmykke af O-ringe og små sølvringe.
Jeg ejer et par øreringe af forskellige størrelse O-ringe samlet i en lille tyk ring, der er skåret over, så den kan klemmes sammen om øreflippen - købt på et eller andet marked for mange år siden.

Jeannie sagde ...

må jeg være så fræk at spørger dig om hvordan man laver dette armbånd da jeg har ledt og ledt efter opskriften(: så håber du vil fortælle/forklar mig det. Det er virkelig smukt.

Tina sagde ...

Hej Jeannie :) Hvilket af de to armbånd spørger du til ? :)

Jeannie sagde ...

Sommerlig. nr 2(:

Tina sagde ...

Du klipper simpelthen en stak dråber... som hvis du ville tegne en vanddråbe som barn :) Og så folder du dem på langs, mens du stikker nålen i spidsen af dråben og trækker dem på snor :) Håber det gav mening :)

Jeannie sagde ...

Tusind tusind tak:D

Send en kommentar