Forsøger virkelig

lørdag den 14. marts 2009

Jeg sidder og kæmper lidt med det der skød, til den jakke, jeg før har skrevet om!! Der er nu klippet strimler og de er også syet sammen. Jeg har lavet læg og .... så langt så godt ;)

MEN nu begynder det, jeg ikke har så meget styr på! Nemlig hvordan jeg rent praktisk får det integreret på jakken, så det ser pænt ud ;) I tankerne er det færdige produkt altid hammer godt jo! (en farve er i øvrigt pillet ud fra ovenstående foto).

Skødet skal IKKE være så langt som det på foto med ginen... jeg har bare ikke klippet det til endnu. Jeg kan nemlig ikke blive enig med migselv om hvor meget/lidt det skal bue nedad.

Men jeg har allerede lært noget nyt idag ;) En Garnfidus, er også god til sytrådsspoler, der ikke kan gå på symaskinen ;)

Dog er den en smule for tyk, men det går :) For jeg havde først forsøgt mig med en renseribøjle... men det hoppede for meget rundt.

5 kommentarer:

Marianne S sagde ...

Genialt - det ser super godt ud -det bliver da alle tiders jakke.

Tine sagde ...

Kender godt det der med at have en ide i hovedet, og have svært ved at udføre den i virkeligheden.
Håber det lykkedes for dig!

Britta sagde ...

Det ser spændende ud.

Hvad med at sy det på ret mod vrang? Altså sådan at du beholder kanten på jakken som den er nu...

Pernille sagde ...

Jeg ville nok pille linningen af jakken og sy det ret mod ret.

Glæder mnig til at se det endelige resultat :)

Jette sagde ...

Gud, nu gav du da mig en ide til at bruge den garnfidus, for sådanne spoler af tråd har jeg mange af, og de kører rundt på bordet. Tak for det.

Send en kommentar