CD hakker i det - hjælp!

torsdag den 12. marts 2009

Jeg har en gammel cdafspiller, som sidder i sådan et ældre "discount-anlæg". Jeg har normalt ikke haft problemer med den. Jeg har ikke haft det så længe, men arvede det brugt, da jeg blev single i sommers. Men nu begynder jeg at opleve noget underligt.

Først troede jeg, den ridsede mine nye cdere!! Men hvis jeg smider en gammel cd i, eller en af mine hjemmebrændte mix cdere.... så er der INTET... det spiller bare perfekt.

Men mine nye cdere, som jeg lige har købt, de hakker og skratter og opfører sig som om de er mega ridsede! Men tager jeg selvsamme cdere og putter i pcen, så kører de uden at hakke den mindste smule!

Hvad sker der?? Ved du det? Kan jeg mon gøre noget? Eller skal jeg til at spare op til et nyt anlæg?

7 kommentarer:

Sascha sagde ...

Hvis jeg var dig købte jeg nogle gode højtalere til computeren. Eller en ny afspiller. Har os tit oplevet sådanne problemer og det har noget at gøre med at gamle afspillere og nye cd'er nogle gange ik passer sammen. er noget hastighed og noget mener jeg ,ka ik lige huske hvordan det præcist lød, var noget ekskæresten engang fortalte mig.

Anonym sagde ...

Måske kan det være noget med at de nye cd'er er lavet med 'kopibeskyttelse', som udover at gøre cd'erne sværere at kopiere også kan gøre dem sværere at afspille - især på lidt ældre afspillere.
Jeg tror desværre ikke at det er noget at gøre ved det.
Håber du finder en løsning :-)

Helle Koed sagde ...

Spøgelser... Tro mig de kan drille noget så grusomt, og så længe der ikke er nisser på spil længere, så MÅ det være spøgelserne der kommer på besøg! ;) HI HI HA HA

Det lyder underligt – har ikke noget bedre bud!!! :D

Anonym sagde ...

Det er noget med, at de ændrer bare en lille smule på standarderne for indspilninger hen ad vejen. Hos os, har vi især haft problemer med gamle Sony-anlæg - og Sony er ellers vores foretrukne mærke. Det kan især være helt galt, hvis der er ekstra materiale på cdén - så som spil eller billeder. Hej fra Gitte Holm

dk.lin sagde ...

Nymoderne teknik og aeldre materiale fungerer sjaeldent sammen. Om det har noget at goere med vores fagre nye "koeb, brug, smid ud"-verden ved jeg ikke ( men jeg har dem dog mistaenkt hihi). Jeg tror jeg ville goere som Sascha: Koeb nogle hoejtalere til din computer og behold din gamle cd-afspiller. Alt det ny gaar saa hurtigt i stykker.
Held og lykke med det.

Tina sagde ...

Hmmm noget tyder på at det er gammel teknik der møder nye cdere kan jeg se :(

Øv osse! Jeg har ikke råd til nyt anlæg... så jeg må afspille på pc.

Christina DK sagde ...

Du skriver selv at du ikke har problemer med brændte cd'er, så hvad med at brænde dine egne cd'er? Det er der jo ikke noget ulovligt i, sålænge du stadig gemmer originalerne også

Send en kommentar