En duft af....

søndag den 8. marts 2009

Jeg går og gør lidt rent idag. I det tempo som kroppen nu vil tillade mig. Leddene gør virkelig nuller naller lige for tiden.

Men oprydning og rengøring skal der jo til, bare en gang imellem ;) Så idag er det stuen der står for tur. Og her er nu ryddet op, tørret støv af og vasket vinduer indvendigt. Nu mangler kun den dumme støvsugning, som er noget af det værste for mig. Men jeg skal nok nå dertil lidt senere!

Men indimellem duften af Ajax, kommer der en stank af kloark snigende.... SÅ træls. Jeg tror, nogen rør er stoppede, et sted. For hvis overboen eller overoverboen hælder en spand vand i køkkenvasken, bobler det op i MIN køkkenvask og en stank af kloark breder sig.... BVADR!!!

Hvis de så også tømmer badekarret, så står der vand op fra ristene i vaskekælderen og så stinker HELE opgangen og tørrekælderen. Så det er umuligt at tørre tøj dernede.

Jeg har klaget til udlejeren i sidste uge.... Og håber at andre også vil give deres besyv med, så vi snart kan få styr på det stinke stanke problem!! Det er uudholdeligt..... Og der er grænser for meget stand Ajax kan holde!!

5 kommentarer:

anjoe sagde ...

Føj for den... Der skal ikke meget til, førend alle omgivelser forpestes af sådan en stank ;-(

Du må/kan da ikke være ene om at kunne lugte stinkedorus'erne, så pøj-pøj med mission NEUTRAL DUFT!

Xanita sagde ...

Jeg kan så fortælle at det heller ikke er sjovt at det lige pludselig regner ned i ens stue - og det vel at mærke ikke regner udenfor + man bor i et hus på 3 etager, og man selv bor på 1. sal... Men heldigvis stank det ikke så meget, men vi skulle have fugtfjernere til at køre i en uge med lukkede vinduer - midt om sommeren, øv!

Men håber de får sat en stopper for stanken ;-)

Helle K. sagde ...

Øv - det er da for ulækkert :(

Hvordan mon det kan være, at det gør så ondt lige nu? Vejret er jo ikke så koldt som tidligere...

Bettina sagde ...

Pyha, my sympathies med det hele,
Vi har et gammelt hus med en gammel brønd, der ca. hver 1½ år gør knuder og propper til for al vandafgang fra huset...og vi er hver gang lidt sene til at få ordnet det, så vi skal ha' gang i en slamsuger, senest i fredags...PJUW, hvor det stinker,når sådan en er på besøg og tømmer alt vand ud, så der fra fx toilettet er direkte lugtadgang til den fælles kloak. :o(
(så jo, vi SKLA da ha' ny brønd... engang... *s*)

Tina sagde ...

Anjoe: Ja nu har han endelig været og kigget på det. Så nu håber jeg det virker nok! :)

Xanita: Puuuueha det lyder da MEGET værre end det her :) Jeg håber da problemet er helt løst hos jer og at i ikke fik eftervirkninger.

HelleK: Hmmm ved det ikke... mine ledsmerter følger ikke altid vejret :) NOgen gang eflipper det bare! Idag ved jeg hvorfor.... pga rengøringen ;)

Bettina: Tak! :) Puuueha jeg har også boet i et hus med septitank.
Der er ikke noget så træls som kloarklugt!!! ;) Nu må vi se om vores problem er løst.

Send en kommentar