Står lidt stille

torsdag den 27. september 2007

Idag har været sådan en dag hvor alt har kørt i slowmotion! Jeg har ikke orket en disse!
Vi har haft en uge med fuld fart på og så kulminerede det i nat med ONDT! Så idag har bare været .... tjaaa.... en træls dag lidt.

Jeg kæmper en seeej kamp for at få strikket det kedelige retstrikkede tørklæde færdigt. Jeg skal nok op på 225-250 cm, hvis det kryber med 40-50%. Jeg glæder mig til at pakke glaskugler ind og se hvad der kan trylles frem! Men for filan hvor ville jeg ønske lige nu, at jeg havde en strikkemaskine!! Pind 4½ og mine hænder enes ikke ret godt, så jeg får nemt ondt.

Til gengæld, for at der også skal være lidt positivt, så jeg at Brugsen havde friske figner !!! MUmS!!! Dem kan jeg bare spise i lange baner!! Der er ellers ikke ret meget frugt jeg dur til at spise :)

Det er bare så sjældent de fåes her hvor jeg bor. Så når de endelig findes..... ;)

4 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Hey, jeg købte også figner igår!!

Husk nu at glaskuglerne kan gå i stykker i vaskemaskinen. Jeg brugte knapper og der var to steder jeg havde starmmet det for meegt, så strikken gik i stykker. Så husk ikke at stramme det for meget. Husk også ikke at valke på mere en 30 grader kvik-vask. Du skulle nødig ende med et stivt vaskebrædt. Du kan "efter-valke" lidt ved at putte det i tørretumbler.

Stort Knus

Karen S sagde ...

Ummmm, figner...! spiser du ikke skallen med? Det gør jeg ;-)

Tørklædet skal nok blive smukt, men jeg kan måske godt forstå, at det går lidt vel langsomt ;-)

Tina sagde ...

Hej Julia :) Jeg vinkede til "dig" i Noa Noa idag og Tante Grøn fandt jeg desværre aldrig :)
Uhmm elsker bare friske figner, men kan ikke døje de tørrede.
Jeg skal nok passe på.. jeg tror jeg putter det i et pudebetræk...bare for at det ikke spreder sig for meget i vaskemaskinen...hvis nu.

KarenS: Nej men mande siger det samme som dig....og før du skrev det der havde jeg ALDRIG hørt det før ;) så jeg spiser dem som kiwi'er.
Jaaah er bare kedeligt strik ;)

Maybelline sagde ...

That scarf gonna be cool and awesome. I love the color of it. It is so adorable and attractive.

Send en kommentar