Missekatten - Nu med tøj.

mandag den 24. september 2007

Jeg var rastløs igår aftes.

Tankerne flyver hele tiden, omkring, hvad der er sket, de sidste dage.

Så rastløsheden blev overført til denne missekat, selvom jeg måske sårn fornuftsmæssigt, hellere burde have vasket noget tøj, eller ryddet lidt op i krogene. Men jeg gad bare ikke!! Jeg havde mere lyst til at lade tankerne flyve, mens jeg lavede noget kreativt.

Missekatten her er vældig sød synes jeg, og kunne slet ikke stå for den!

Som den anden bamse jeg fik lavet, skal denne også have noget tøj. Men så langt nåede jeg ikke lige i aftes.

Den er dog ikke for børn, da knurhårrene er lavet af ståltråd ;) Så skal den bruges som børnelegetøj, skulle man måske bruge noget tyndt sort ledning, hvor man har fjernet kobberet indeni. Eller hvad man nu kan finde!

Hvad bliver den næste ting jeg skal lave? Jeg har lyst til at sy mere, kan jeg mærke! Men der er så mange ting man kan lave, og så lidt stof på lageret ;)

Ellers skal der ikke ske det helt store idag. Jeg kan mærke det hedder "benene op og lave ingenting" :)
Så fik jeg lige tilføjet 3 billeder mere, hvor hun har fået lidt tøj på. MEN, det der lyserøde stof, er lidt stift til det her formål. Så det "wobler" noget rundt om hende. Så det kan godt være hun skal have noget andet tøj ....senere..... gider ikke lige nu!


6 kommentarer:

Maria sagde ...

Iegn en bedårende ting, du har kreeret! Og fortæl os nu - hvor har du fået inspirationen fra?
Og knus til dig og hele din familie - sikke noget m svigerfar!

Maria sagde ...

Så fik jeg lige både lavet slåfejl og dumme-fejl - nu jeg fik læst i kommentarerne kunne jeg jo se hvor du har det fra...

Tina sagde ...

Maria: Tak for rosen og knusene :) Og det der med at spørge først og sig HOV bagefter...kender jeg kun alt for godt selv ;);)

kludemutter sagde ...

ÅÅÅÅÅ, hvor er hun nuser.

Jette H sagde ...

Hej Tina. Du er blevet tagget på min side, håber du har lyst til at være med på en lille leg. Hvis ikke - er det helt ok.

Tina sagde ...

Yt: Taark :)

Jette: jeg har set det og vender tilbage :) Jeg har kun tænkt sygdom, boligsøgning osv osv osv i flere dage... så vender tilbage med det når jeg lige ved lidt mere om hva djeg vil skrive :) Jeg har jo allerede 100 om mig ude i siden ;)

Send en kommentar