En gang en snegl, altid en snegl

lørdag den 15. september 2007

Som overskiften siger... altid en snegl ;) Man bliver let bidt af de her snegle.... og det er da også blevet til 3 færdige snegle idag. Fire mere ligger klippet ud og klar til at sy sammen.

Jeg fandt ud af at sneglene bragte lykke både hos teenagepigerne, men også hos min mor! Så der skal lidt på lager. Jeg står altid og mangler noget til en værtindegave... eller "tak for hjælpen gave"....

Idag tillod jeg mig selv at ofre lidt penge på noget rigtigt bamsefyld... og jeg må tilstå at det er NOGET lettere at arbejde med, og det giver et laaangt mere blødt og jævnt resultat!! Så hvis det skal være lækkert og jævnt...så må jeg betale lidt mere :)

Jeg er lidt bidt af at sy de her dage, kan jeg mærke. Resultaterne kommer LANGT hurtigere end når man strikker ;) Og det har jeg lige en periode hvor jeg mangler.
Og snart vender trangen til maskerne tilbage... jeg kender det...

Den nederste snegl er Nanna's. Hun skulle da også have een ;) Men hun ville ikke alt pynten... den var sød som den var!!

Min snegl, er den øverste! Nålepuden...

Men den mangler noget! Jeg skal have fat i en bid drivtømmer, som den kan stå på. For sneglene kan ikke stå selv. Så det må snart være tid til en tur på stranden.

Er det ikke kun ved vestkysten der rigtigt ligger drivtømmer?

12 kommentarer:

Sylvia sagde ...

Dine snegler er som en Fransk delikatesse, bare til å spise opp!

Mette sagde ...

De er skønne. Du har også handlet hos Panduro, kan jeg se!

Anonym sagde ...

Hej - sikke nogle søde sengle. Med hensyn til tyngde så de kan stå, var det måske en idé at bruge en portion perlegrus eller andre sten? I det tidlige forår strikkede jeg små høns i det dejligste shetlandsgarn. og de stod så påskefint med perlegrus fyldt ind. Der var dog ikke andet fyld i , da de var filtede og derfor havde en "god krop"....men måske det var værd at prøve???
Venlig hilsen Inge

Marianne S sagde ...

De er simpelthem bare skønne de snegle - den bog må jeg da vist have fat i.

Faster´s corner sagde ...

Nej hvor er de bare søde alle dine snegle - og jeg kan sagtens forstå, det med at der skal laves noget forskelligt, der gør jeg også og det er dejligt afvekslende.

God ide at bruge dem til gaver og som nålepude er de jo helt henrivende.

Kærligst Krista.

kludemutter sagde ...

En snegl på vejen er tegn på regn i Spanien. Hvor er de bare blevet søde dine snegle, må snart se om der er noget godt i den nye Tilda bog,mon ikke.

Julia Zahle sagde ...

Hvor er dine snegle fine! *klem*

Tina sagde ...

Sylvia: Puuuha vil helst ikke spise dem ;) Jeg har aldrig turdet prøve!

Mette: Jeps... afslører stoffet mig?? ;)

Inge: tror ikke det dur...for de fleste bliver givet til børn ;)Og min egen skal kunne stå meget stabilt, så den bliver nok klistret fast på et stykke træ.

Marianne: Ja Tilda har mange søøøøde ting :)

Krista: afveksling er alfa og omega for mig... ellers kørte jeg hurtigt sur i det :) Jeg er elendig til at sidde med en ting der tager mange uger at lave ;)

Yt: NY Tildabog??? Hvor?? :):)

Julia: Tak skal du have :):) Knus!

Charlotte sagde ...

Din snegl med nålepuden, er da bare ren guf for øjnene. De andre er også rigtig søde, men din er blevet helt fantastisk lækker.

Tina sagde ...

Tak Charlotte :) Ja den med puderne er noget særligt. Men leder stadig efter et brædt til den, så den kan stå selv ;)

Bettina sagde ...

Er jeg for sent ude? Har altid været vild med dem (så dem i massevis i norske Hobbyboden for nogle år siden). De er simpelthen så skønne, Tilda-universet er cuuuute! :o)
ang. drivtømmer, synes jeg egentlig mere, jeg er heldig med at finde det spændende, mere rustikke og grove ved østkysten, fx. Årøsund, som jeg kommer fra. På vestkysten er der langt mellem de sjovere fund. I hvert fald for mig.

Tina sagde ...

Bettina: For sent ude?
Jeg har lige opdaget TILDA... jeg kendte det ikke :) Så jeg er bare solgt!
Jeg MÅ på stranden snart, så jeg kan finde noget tømmer... og østkysten er tættere på, så jeg starter nok der ;)

Send en kommentar