Sørøver Sally,

tirsdag den 26. juni 2007

Det er lige hvad jeg ligner!! Mit højre øje er så tykt at det burde være løgn!

Igår aftes startede mit øje med at klø og skabe sig, som en afsindig. Jeg troede jeg havde fået skidt i øjet, eller lignende... Men henad aften og ikke mindst natten, voksede mit øje sig tykt og rødt!! Så her til morgen kunne jeg kun kigge ud af en bette sprække, hvis jeg virkelig anstrengte mig.

Så afsted til lægen, der heldigvis havde en tid her til formiddag kl 10. Men hun var i tvivl om hvorvidt det var egentlig øjenbetændelse, eller overreaktion på min høfeber! hmmm...

Så nu går jeg med livrem og seler... Øjendråber for betændelse, og piller for høfeberen!

Men *SUK* hvor ser jeg dog ud!!! Vi var inde og tanke bilen undervejs, og Carsten blev nærmest kigget på, som om han var hustrumishandler!! ;) Og enhver der kender ham godt ville vide at der ikke var noget der lå ham mere fjernt!

5 kommentarer:

MONA sagde ...

Så er vi lidt i samme båd for tiden..Hele den ene side af mit hoved er fuldstændig hævet:-)) Jeg har fået rodbehandlet en tand,der er gået betændelse i:-)) Jeg synes næsten ikke jeg kan gå udefor en dør i sådan en tilstand:-))

Tina sagde ...

Mona, øv dit lyder værre... for det ved jeg kan gøre rigtig ondt!!
Mit gør ikke ondt.. men klør og ser forfærdeligt ud! ;)
Jeg har også mest lyst til at blive indendøre! ;)

Helle sagde ...

Jeg tør vel ikke foreslå et enkelt billede på bloggen? Nej, vel så det springer jeg over. God bedring med øjet - inden din mand bliver sat fast ;-))

Sascha sagde ...

ae ae :-)
du er ikke den eneste. Min mor formåde for et par uger siden at lave et vaskeægte blåt øje + flækket bryn, ved at falde over noget garn og lande på natbordet.
Hendes mand fik os et par blikke med på vejen.

Tina sagde ...

Helle: Haha jeg tog goodt nok et billede med mobillos til morgen... men jeg vil helst ikke skræmme mine læsere :):) ;)

Sascha: aargh det gør bare så ondt og ser så forfærdeligt ud !!! Stakkels din mor! :) Heldigvis gør mit ikke ondt... det er bare hamrende irriterende når man ikke kan se ordentligt!! ;)

Send en kommentar