Rastløsheden...

onsdag den 27. juni 2007

har overmandet mig!! Jeg kan ikke sidde stille med ET stykke håndarbejde i mere end 5 minutter, de her dage!!! Hvorfor? Det er da hamrende irriterende!

Jeg vil vildt gerne have bølgetæppet færdigt, så jeg kan fortsætte med datterens... så jeg igen kan komme videre til DET her tæppe!

Istedet får jeg hæklet én række og går så hen og KIGGER på mit cowboy-jakke-projekt.... for så at fortsætte hen i den anden ende af stuen og kigge på de malerier jeg burde male!!

Nogen gode råd?

7 kommentarer:

Helle sagde ...

Næh, et godt råd har jeg nok ikke, jeg kender godt de dage.

Derimod vil jeg gerne sige - hold da op et flot tæppe du glæder dig til at komme i gang med, det kan jeg godt forstå, du har mod på.

Laila-H sagde ...

det er nogle rigtige øvdage, men jeg har forsøgt at skrive et par små opgaver i min kalender til i morgen, det virker for mig, f.eks.:spinde, hæfte ender, strikke o.s.v.

Siffe sagde ...

Sikken dog dejligt tæppe du 'lyster'

Kh Tove

Siffe sagde ...

Forresten - stryg lige det der 'burde' ;-)
det er da fedt du kan ha så mange interesser og når jeg kigger din blog igennem sker der da noget ;-)

kludemutter sagde ...

Hej tina !
Tænkte netop på dig og "dine" malerier, da de var udstillet i et vindue inde i byen idag. Jeg har ingen weeb.shop. måske vi kan bytte et strikepinde etui med lidt blog hjælp efter min ferie ?? ;D
Knus Yt.

Tina sagde ...

Helle: jaa det er et utroligt flot tæppe!! Og jeg håber jeg kan komme igang med den på et tidspunkt :)

Laila H: Du siger nget... det med sedler må jeg forsøge mig med!!

Siffe: BURDE er fjernet fra mine tanker igen!! Ja der sker noget :) Nogen dage går så bare med at fumle rundt med ingenting ;)

Yt: Haha jeg så dem i Kolding i forgårs også! De må være meget IN lige nu ;) Vi kan bestemt godt bytte etui mod bloghjælp :) Hvis det er noget jeg kan hitte ud af jo da! Du siger bare til!

lifeondyssen sagde ...

Uf hvor jeg kender alt til det med flere projekter ad gangen .. det kan være så svært at bestemme hvad det skal være fra gang til gang :o)
Sikker på du fandt en løsning !!

Send en kommentar