Små pinde har også ret

tirsdag den 20. februar 2007

Med et budget, der pt. ikke tillader en masse hobby-indkøb, måtte jeg idag finde fingersnilden frem.

Jeg har ikke sådan nogen smarte pinde, man bruger, til når man strikker snoninger. Så sidste gang jeg skulle bruge een, snuppede jeg den enlige strømpepind, jeg i årevis har brugt til at stikke i kager med ;) Den bukkede jeg, så den lignede en ægte køwens ;)

MEN, de er jo hammer glatte sådan nogen bæster! Så den stak konstant af fra arbejdet!!! Til stor frustration for mig... så den blev fyret!

Så jeg ofrede et sæt bambuspinde str. 3,5 og knækkede dem over! Ca. 10 cm lange blev de, og så liiige lidt snitte snittelit i enderne, en perle ned over med en klat lim, og så kører vi igen :)

De er meget bedre, da de ikke rutcher så nemt ud!! Dog skal jeg en anden gang bruge nogen perler der er knap så tunge ;)

Men næste gang jeg skal strikke hank til en taske, med kun få masker, der kan de også bruges. Det har længe irriteret mig at sidde med mine kilometer lange pinde, til sådan nogen ting!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du er da ikke så dum ! Smart fundet på, nød lærer nøgen ..og alt det der.KH Miri

Anonym sagde ...

Hej Tina

Den brune blomst du lavede, super flot, ved du om man kan købe en dansk opskrift nogen steder.
mvh Sus

Tina sagde ...

Miri, du har fuldstændig ret ;);)

Sus, Desværre tror jeg ikke det findes. Jeg vil dog ikke ligge hovedet på blokken for det. Men selv har jeg ikke kunnet finde en dansk oversættelse i nogen som helst butikker :)

Karen S sagde ...

*Grine* det var nøjagtig det samme jeg gjorde. Frisk og frejdigt knækkede jeg en bambuspind, mens lillesøsteren og kæresten kiggede underligt på mig ("Hvad er det du laver?"). Men det virker fint!
Kh Karen S

Rikke sagde ...

Jeg vil gerne oversætte opskriften til dansk - men jeg har den ikke :D

Hvordan fungerer pindene med perler på? Skal man ikke kunne komme til fra begge ender af pinden?

Tina sagde ...

Karen S: Ja her kiggede familien også underligt! Og manden spurgte om det var en eller anden protest*G* Men helt ærligt de virker faktisk ret godt.

Rikke: Pindene fungerer fint og behøver ikke to spidse ender. De skal bare hold 4 masker hver gang jeg skal lave en snoning :) Og så kan jeg strikke hanke på dem næste gang jeg skal strikke med fx. kun 10 masker.

Julia Zahle sagde ...

Du er sgu da dygtig! Der er ikke meget nybegynder over dig. Faktisk er der grund til at beundre dig, når du kaster dig ud i projekter, du ikke har prøvet før, synes jeg.

Mvh Julia - der har gået på efterskole i Lunderskov.

Annelise sagde ...

Gid der var flere der brugte sin fantasi lige som dig, i stedet for at fare ud at købe noget nyt, som de mener man SKAL bruge. En eller anden dag, når du er rutineret nok, vil du lave dine snoninger helt uden hjælpepind, da det føles lige så nemt, og hvad nytter det så med en dyr special hjælpepind i skufffen.
Annelise

Send en kommentar