Cykelmyggens taske

lørdag den 3. februar 2007

Så lykkedes det langt om længe, med div. forhindringer... både de virkelige og dem jeg troede ville komme ;)

Det var sjovt at lave denne taske. Lige fra at slås med cykelhandleren, om lov til at få bare EN liiiille bitte ødelagt slange!!! Og til at forsøge at regne ud hvor stor jeg skulle strikke tasken i det garn jeg nu havde købt :) Jeg ville jo gerne have den skulle blive så stor at den kunne bruges til noget!!

Ideen og inspirationen er hentet hos Anne.

Jeg havde på fornemmelsen allerede inden jeg havde strikket færdig, at den nok ikke fik status som stor sportstaske eller lignende, for da den var færdig målte den kun:

bredde for oven : 28cm - bredde for neden: 42cm - højde: 30cm

Så jeg lo lidt for mig selv og tænkte at jow joooow første gang kan alt ske, og uanset hvad ville det blive min FØRSTE valkede unikum!!! ;)

Stor var min morskab derfor da jeg efter 54 minutter i vaskemaskinen, på finvask 40 grader, uden centrifugering, sammen med to håndklæder.... kunne hive en sød lille aftentaske ud af vaskemaskinen *skraldgriner*

Mål efter valkning:

bredde for oven: 22cm - bredde for neden: 35cm - højde: 20cm

Jaja nu har jeg jo så en del rettelser til næste gang... og der kommer helt sikkert en næste gang. For jeg har lige nu 400 g Lucca Fino i en meget mørk grå... næsten sort, liggende og vente på mig.

Jeg ved at jeg skal strikke mindst dobbelt så stor næste gang, gerne lidt større afstand mellem slangestykkerne, IKKE hækle side og bund sammen, men måske lære at sy pænt sammen!!!!

Man bliver altså pokkers klog af at valke!!! ;) Så nu mangler jeg kun en lille magnet snap lås til under blomsten, så jeg kan lukke tasken!!

(Edit: Nu tror jeg at farven på første billede passer lidt bedre)

(husk billederne kan klikkes store)

15 kommentarer:

PiaT sagde ...

Hej Tina,
Den kan du godt være tilfreds med - den er blevet rigtig, rigtig sød - tillykke med resultatet :-)
KH PiaT

Tina sagde ...

Tak skal du have Pia :)

marianne lundholm sagde ...

tasken är skitsnygg, vad du kan

Tina sagde ...

Tusind tak Marianne :)

Susanne sagde ...

Den er da blevet fin ! Rigtig god ide til skulderremmen - så vokser den da ikke i brug. Kh Susanne i Silkeborg

Bebiane sagde ...

Hej Tina

Virkelig smart taske, det er sjovt med cykel slangerne.
hvad bliver dit næste projekt?
Kh. Bebiane

hanneb sagde ...

Hej Tina
Den er blevet rigtig smart, tillykke med den.
Kh Hanne

Gitte sagde ...

Den er bare blevet rigtig smart din taske.. Jeg har også en på tegnebrædtet, og nu må jeg bare i gang hvor jeg har set din, og hvor smart den er.

Karen S sagde ...

Jeg synes altså, at den er blevet vældig fin, og ideen til skulderremmen er bare brand-god!!! Den har jeg ikke set før.
Men jeg kan godt se, at det nok ikke er den store sportstaske... ;-)
Held og lykke med de fremtidige valkninger
Kh Karen S, der stadig mangler sit første valkeprojekt...

Pia sagde ...

Hej Tina

Den er bare blevet rigtig god!!! Og hanken...skidesmart idé, så den ikke trækker sig længere. Det kom du virkelig godt over, så bare på´n igen ;-))

Knus Pia c

Tina sagde ...

Susanne: Tak skal du have :) jeg havde slet ikke tænkt på at remmen kan vokse i brug ;) Så jeg har altså gjort noget uden at vide det.

Bebiane: Tak! :) Næste projekt bliver en taske der minder lidt om... men i brun. Min mor har fødselsdag d. 20 februar (samme dag som min datter). Og hun faldt pladask for denne taske!!

HanneB: Taark :)

Gitte: jaahh bare igang :) det er sjovt at se andres smukke værker!
Jeg drømmer om en NONI taske nu... men har ingen opskrift!

KarenS: Takker :) Neeej det er ikke nogen weekendtaske!! Men er okay til handleturen, med pung og mobil og lidt småting :) jeg har allerede fundet ud af at den høster bemærkninger*G* SOm: "Kan den holde tæt?"... "Følger der lappegrej med?" osv osv *G*

Pia: Tak Pia :) Som skrevet højrere oppe havde jeg SLET ikke tænkt på det med at hanken giver sig :) Ja på'n igen...det lover jeg dig at jeg kommer!!! ;)

Britta sagde ...

Den er fed!
Og det er rigtig sjovt at lave valkede tasker, for man ved aldrig hvad man står med når maskinen er færdig :-)

Problemet med hanke der strækker sig er størst hvis den er strikket på tværs, og ikke så stort hvis den er strikket på langs.

KH Britta

Tina sagde ...

Hej Britta, Tak skal du have :) Hvis jeg strikker et halstørklæde på den lange led... så bliver den da voooldsomt lang når jeg tager den af pindene? Men okay det kan være at du mener at den ikke bliver ved at strække sig ret meget? :)
Ja jeg synes også valkningen er sjov pga. usikkerheden og de mange muligheder der er i det! Jeg skal helt sikkert lave flere tasker :)

Dorte sagde ...

Din hank er ret smart !

Jeg har selv lavet en taske med cykelslanger - sjovt at prøve noget nyt.

Har set andre tasker, hvor hanken er den flade slange - også nydeligt. De har bl.a. nogle hængende i butik Strik i Hillerød ( se evt www.strik.dk )

Kh Dorte

Tina sagde ...

Hej Dorthe,

Ja dem har jeg set efter jeg har lavet min taske :) De er ret smarte! jeg har også set nogen lave tasker ALENE af cykelslange :)

Tak for rosen :)

Send en kommentar