Off dag

onsdag den 28. februar 2007

Jeg tror katten og jeg har det ens idag... en fredelig spot i huset, en lille lur på den ene side, og så een på den anden... Det er vist det dagen burde gå med ;)

Det er længe siden, jeg har haft en dag med så ondt i kadaveret, og jeg synes egentlig ikke rigtigt jeg har gjort noget, som jeg ikke plejer! Men nogen gange, gør systemet som det vil, alligevel.

Så ikke engang strikket, bliver der rigtigt idag. Men måske får jeg lavet lidt smykker, med nogen af alle de knapper jeg fik sorteret lidt op i farver igår.

Missen som du ser på billedet, er min dejlige Hellig Birma, Bianca, som jeg købte sidste sommer. Hun havde det ikke nemt, hvor hun boede, fordi hun gerne ville være overmis, men det lod de andre hende ikke være! ;) Hun boede hos en sød dame, der avlede Hellig Birma katte. Og da vi hentede min Bianca (som hun hed da vi hentede hende), var der samtidig vild liv i huset med en god håndfuld små killinger. Kors hvor var de dejlige!! :)

Bianca giver mange gode stunder her hos os nu. Hun er en meget snaksalig dame, der følger os overalt hvor vi bevæger os rundt i huset. Hvis jeg rejser mig fra stuen, for at hente en kop the, så følger hun med. Hvis man skal på "det lille hus" følger hun også med... for det kunne jo være det gav en tår vand fra vandhanen ;) Hun drikker aldrig fra en vandskål, men KUN fra vandhanen!

Hvor er det godt vi kan tage en off dag sammen!! :)

(Husk billedet kan klikkes stort)

2 kommentarer:

britt sagde ...

Neeeeeej, den ligner den skønne Duchesse, jeg engang havde. Jeg har haft 2 Hellig Birmaer: en brunmasket hun som din og en blåmasket han (som selvfølgelig hed O'Malley). Skøøøøøøøn race!
:-) Britt

Anonym sagde ...

din kat ser dejlig ud. hellig birmaer er dejlige katte. mine forældre har 3 dejlige birmar. to brun masket og en blå masket. de 2 af dem har også fået et nyt hjem hos dem. da de heller ikke ku være der hvor de var. hilsen Joan

Send en kommentar