SUPER kursus

tirsdag den 25. november 2008

Igår gik bare SÅ godt. Faktisk over al forventning.

Dagen startede kl 9, hvor jeg mødtes med vores to dejlige bibliotekarer, Lisbeth og Solveig, samt deres nyeste medarbejder Bodil. Første punkt, var nemlig at vise dem, hvordan man lavede disse armbånd. Jo flere der kunne flette, jo flere kunne hjælpe til om aftenen jo.

Vi havde det rigtigt hyggeligt med fletteriet og forberedelserne til om aftenen. Der blev klippet snor i lange baner, så det hele lå i bundter, lige klar til at flette af. Hammeren blev også svunget, da vi valgte at lave nogen "flettepinde", så det var let at binde snore fast og begynde at flette. Så der skulle slåes en HEL del søm i.

Noget Solveig i øvrigt klarede glimrende, uden at slå sig selv alt for meget over fingrene ;)

Jeg havde medbragt en del af mine egne perler. Mest fordi jeg ikke var sikker på, der var nok materialer, dels fordi jeg efterhånden havde et pænt lager, af de perler jeg ikke mente jeg fik brugt selv. I kender det sikkert godt.... Man får købt sådan nogen blandede æsker, fordi man har spottet at der er 10 perler deri man synes man ikke kan leve uden ;)

Hvor om alting er, skulle det vise sig at være lidt heldigt at jeg havde taget dem med.

Da klokken blev sådan kort efter spisetid om aftenen, mødte jeg igen op på biblioteket. Der kom en af mine Torsdags Café brugere, Filiz, og smugstartede på et armbånd. Sådan at vi, i tilfælde af ren kaos, ville være een ekstra til at hjælpe. Men inden hun nåede at flette færdigt, troppede de første kursister op :)

Straks blev de sat igang med at vælge perler, efter først at have kigget på færdige armbånd, for at få idéer. Og SÅ gik det ellers slag i slag, og de næste 1½ til 2 timer, nåede jeg end ikke at KIGGE rundt i lokalerne :):)

Alle, unge som ældre, flettede på livet løs. Snakken rullede frem og tilbage hen over det laaange bord, hvor godt 24 kursister, sad og hyggede sig. Det ene mere fantasifulde og flotte armbånd, efter det andet, blev færdigt og alle sad og summede og fortalte om hvor dejligt det var, at lære denne kunst.Og at dømme efter de tomme perleskåle og de store smil bagefter, og alle de varme og søde tilkendegivelser om et godt kursus, tror jeg vi må erkende, at det var en bragende success !!
Og på min egen personlige side, fik jeg overvundet skrækken og jeg hyggede mig helt vildt :) Det bliver HELT sikkert ikke sidste gang, jeg siger ja til sådan et arrangement.

Og vi er jo klar allerede på torsdag igen. Hvor vi lige tager en runde mere, dog med færre kursister. :) Hvor føler jeg mig heldig at bo et sted, hvor biblioteket og borgerne, gør brug af hinanden på den måde!

Alle fotos er taget af Lisbeth, så respekter lige hendes copyright, tak :):) Husk at alle billeder kan klikkes større!

Hvis der er en læser der synes armbåndene på billederne ser bekendte ud, skyldes det måske at der findes armbånd der hedder Shamballa, der ligner disse. Hvor Shamballa armbånd, med diamanter, koster fra 7.000 kr og op til omkring 207.000 kr.... så kan alle være med, til priserne på vores ;)

Shamballa er en skjult by i Tibet, der menes at gemme på en af verdens største hemmeligheder. En hemmelighed der giver livskraft, energi og indsigt. Så armbåndene skulle efter sigende fylde dig med disse energier og kræfter. Det kan da ikke skade at prøve, kan det vel?

12 kommentarer:

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Tillykke med det vellykkede kursus! Jeg kan nu godt forstå, at der var mange tilmeldte, når det nu var dig, der udøste af din kreative kunnen!
Kh Karen S

Lene Sophie sagde ...

Hvor ser det hyggelige ud og jeg er så misundelig over ikke at bo i nærheden. Dejligt at høre at det gik rigtig godt.
Og Tina hvor ser du da bare super godt ud ....
Er det ikke Queen Anne du har slynget om halsen på de øverste billeder ??

Anonym sagde ...

Jeg kan kun gentage, jeg ville vildt gerne have været med. Var aldrig i tvivl om, at det ville gå super.

Anonym sagde ...

Jeg kan kun gentage, jeg ville vildt gerne have været med. Var aldrig i tvivl om, at det ville gå super.

Anonym sagde ...

Sådan Gitte...dejligt at de gik som det skulle..men jeg kan sagtens følge dig i "sommerfuglene" :-)

Strikkeheksen sagde ...

Godt gået :-) Ser ud til at have været en bragende succes :-)

Pernille sagde ...

Det var dejligt :)

Anonym sagde ...

Vidste at det ville gaa godt. Hammermisundelig over ikke at bo i naerheden og TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE

Tina sagde ...

Karen S: Årrrh du er næsten for sød ;);)

Lene Sophie: Ja det var en skam!! :) Jo det er en af mine Queen Anne tørklæder ;) Godt set.

Deborah: Ja gentage gjorde du så osse ;) Haha!

Anne: Ja jeg lærer nok aldrig bare at tage det i stiv arm ;) Men jeg er slet ikke NÆR så nervøs for imorgen, hvor vi gør det igen.

Strikkeheksen: Uden tvivl stooor succes!!

Pernille: Jaah det gav en god følelse indeni :)

Lin: Jaaah jeg skal jo bare lytte til dig :D Næste gang du kommer hertil, så må du lige komme forbi :)

Anonym sagde ...

Det ser ud til I har haft et kanon-kursus. Fedt!

Jeg har været inde en tur i admin-delen og det ser ud til at der ikke skulle være noget i vejen med din medlemskonto på Garntrissen. - Kan det måske været et forkert password du bruger?

Tineke sagde ...

Hold op, hvor sjovt Tina, og godt gået, jeg ved at du har skulle overvinde en del ved at gøre det, supergodt gået!

Helle K. sagde ...

tillykke - hvor var det dejligt, at det gik så fint med det kursus :)

Send en kommentar