Hyggeshoppe

lørdag den 22. januar 2011


Jeg har været ude at hyggeshoppe med min mor idag. Jeg ville egentlig over at kigge til Dorthe og Bettina i Modestoffer idag.... men endte op med BÅDE det og en shoppetur med min mor.

Først en god times tid i hyggeligt selskab hos Modestoffer, hvor der blev snakket en masse strik og andet :) Det er altid så hyggeligt at kigge forbi. Og så skulle jeg jo også lige se om Bettina kunne finde ud af jobbet ;)

Og da mor så havde shoppet noget af det hun skulle, dukkede hun op og vi fortsatte sammen ud og shoppe. Det er nu så hyggeligt lige at få snakket lidt alene med min mor. Og jeg havde brug for friske øjne, på en kommode/skænk til mit kommende køkken. Og nu tror jeg faktisk, at jeg ved hvad jeg vil på den front.

Det "værste" ved at shoppe med mor er at vi er lige lette at lokke ;) Netto og lignende butikker med "rodehjørner" har altså en dragende effekt på os. Og ganske rigtigt kom jeg hjem med noget jeg sleeet ikke kunne leve uden. Nemlig en kogebog af Gordon Ramsay... et af mine mad-idoler. Og det er IKKE fordi jeg mangler kogebøger, men eeeen til, kan man jo altid bruge ikke? ;)

Note til migselv: Overvej en større bogreol.....2 kommentarer:

Pia sagde ...

Den blir du glad for, har set i den hos Tina, min datter.

Tina sagde ...

Jeg har kun lige bladret den løseligt igennem... men allerede set mindste 10 ting der skal testes :) ;) synes han er en genial kok!

Send en kommentar